Tačiau ar žinote, kaip iš tiesų reikia avėti itin ilgo aulo batus virš kelių, kad šie nesuardytų jūsų kūno proporcijų ir kokius drabužius dėvėti, norint atrodyti stilingai?

Šie batai ne tik suteikia prabangumo jūsų įvaizdžiui, bet ir prailgina ir padailina kojas. Tačiau kartu jie gali sugadinti išvaizdą, jei pasirinksite ne tuos drabužius.

Per trumpas sijonas ar šortai, gili iškirptė - ir jūs atrodysite vulgariai. Kad taip nenutiktų, pažvelkime į žinomas moteris, kurios mėgdamos avėti ilgaaulius sugeba kaskart išlikti itin stilingom ir elegantiškom.

Modelis Gigi Hadid žino, kaip neperlenkti lazdos. Klasikinio modelio, paprasta suknutė, minimalus kiekis aksesuarų ir neaukšto kulno ilgaaulė avalynė - subtilus, o kartu ir labai patrauklus derinys.

Rinkitės lengvą marškinių tipo suknelę, dekoruotą langeliais ar kitais raštais. Šiuo metu itin madinga militaristinio stiliaus chaki atspalvio. Taipogi prie tokios avalynės tinka ir trumpesnis paltas ar striukė.

Niekada neprašausite pasirinkusios sijoną. Geriausias variantas - neilgas A formos ar į apačią šiek tiek platėjantis modelis. Venkite itin prigludusių ir labai trumpų sijonų su skeltukais. Jei vis dėlto norite sijono su skeltuku, įsigykite laisvo silueto, lengvai plėvesuojantį.

Ar pasirinksite lygiapadžius ar aukštakulnius batus - atkreipkite dėmesį į tai, kad viršūtinė jūsų kūno dalis būtų laisvesnio silueto. Tam puikiai tinka oversized tipo klasikiniai baltiniai, ilgi marškinėliai ar švarkas. Nepersistenkite derindamos aksesuarus. Geriau rinkitės subtilius ir nedidelius papuošalus.

Ilgaaulius virš kelių galima avėti ir vėsesnėmis dienomis vasarą ir šaltuoju metų laiku. Šiuo metu patariama įsigyti juodas kūno spalvos (atitinkančias jūsų odos atspalvį) pėdkelnes. Žiūrėkite, kad jos nebūtų per storos (turinčios daug denų).

Tuo tarpu norinčios vilkėti džinsus turi turėti puikią figūrą. Prie ilgaaulės avalynės tinka tik prigludusio silueto džinsai, sukišami į batus. Tai išryškina arba jūsų puikią figūrą, arba turimus netobulumus.

Tačiau mes visos norime atrodyti gerai! Pastarasis derinys nereiškia, kad negalite rinktis ilgų batų virš kelių. Tiesiog būkite budrios ir atkreipkite dėmesį į aprangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)