Šiose rekomendacijos dominuoja raudona spalva, kuri fengšui filosofijoje atstovauja ugnies stichijai ir yra galingas turto ir klestėjimo simbolis. Jei nenorite vadovautis visais patarimais, primygtinai rekomenduojame įsigyti bent jau naują raudonos spalvos piniginę.

1. Nauja raudona piniginė

Nauja piniginė simbolizuoja jūsų pasirengimą priimti naujus turtus, o raudona spalva pritraukia klestėjimą. Sutikite Naujus metus su nauja skaisčiai arba tamsiai raudona odine pinigine, ir ji padės pritraukti turtus ir klestėjimą į jūsų gyvenimą. Nepamirškite, kad piniginė Naujųjų metų naktį neturi būti tuščia: perlenkite 50 ar 100 EUR kupiūrą ir „paslėpkite“ ją piniginėje – tikėtina, kad šie pinigai pritrauks naujus pinigus.

2. Raudoni drabužiai

Apsirengę raudonos spalvos drabužiais parodysite Visatai, kad norite pritraukti sėkmę į savo gyvenimą. Sutikdami Naujus metus arba Naujų metų dieną apsirenkite naują raudoną drabužį arba pasipuoškite nauju raudonu aksesuaru – tai simbolizuos turtus ir klestėjimą, kuriuos norite pritraukti į savo gyvenimą ateinančiais metais. Jei neturite raudono drabužio, galite pasipuošti raudonu šalikėliu ar auskarais, arba netgi raudonu apatiniu trikotažu.

3. Raudoni batai

Palepinkite save – įsigykite naujus raudonus batus kaip simbolį, kad esate pasiruošę žengti į Naujus metus ir sutrypti visas kliūtis, kurios pasitaikys jūsų kelyje ateinančiais metais. Pakulnės aukštis nesvarbus.

4. Auksiniai papuošalai

Auksas simbolizuoja gausą ir turtus, tad investuokite į auksinį papuošalą, kuris skatins turtų augimą ir kaupimąsi. Geriausia įsigyti naują papuošalą, o ne naudotą, nes taip pritrauksite naują, stiprią energiją.

Kartais vintažiniai papuošalai turi sukaupę buvusio savininko energiją, o juk niekas nenori perimti kažkieno neigiamų patirčių. Jei naujo papuošalo pirkti negalite ar nenorite, įsigytą naudotą papuošalą galite pamirkyti druskos tirpale – druska sunaikina visą subtilią informaciją, kurią daiktas buvo sukaupęs.

5. Naujas laikrodis

Laikrodis visada eina į priekį, tad įsigiję naują papuošalą į savo gyvenimą pritrauksite naują, aktyvią či energiją. Geriau laikrodį įsigyti patiems, o ne gauti dovanų. Tad jei kas nors iš draugų ar artimųjų užsimena, kad norėtų jums padovanoti laikrodį, paprašykite, kad geriau padovanotų dovanų kortelę, o laikrodį išsirinkite patys.

6. Didelis medžiaginis pirkinių krepšys

Didelis pirkinių krepšys parodo, kad jūs tikitės, jog metai jums atneš daug gerų dalykų, todėl jums reikia didelio krepšio jiems sutalpinti. Nusipirkite (arba pasisiūkite) didžiausią, kokį tik galėsite patogiai nešti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)