Metalu žvilgantys batai

Batai virš kelių


Domitės mada? Į savo pavasarinių pirkinių sąrašą įtraukite ilgaaulius plonu kulnu, batus su platforma, smailianosius aukštakulnius ar smailianosius batelius siaurėjančiu kulnu (angl. kitten heels). 2024 m. pavasario–vasaros sezonu jie itin madingi. O štai tiems, kurie norėtų savo įvaizdį papildyti karščiausiomis sezono naujienomis, tokius batus patariama įsigyti metalizuotų spalvų. Derinami su neutralių ir ramių spalvų drabužiais, tokie batai gali padėti sukurti subtilų ir elegantišką įvaizdį.

Perregimas audinys

Drabužių tendencijos 2024 m. pavasariui


Pavasarinių pirkinių sąraše vietos galėtų rastis ir perregimo audinio drabužiams: palaidinėms, suknelėms ar net kelnėms. Jie – vieni iš šio sezono naujienų. Mados žinovų vertinimu, geriausiai jie atrodo neutralių baltos ir juodos spalvų, taip pat ir žemės atspalvių.

Kelnės, sijonai ir šortai itin aukštu juosmeniu

Drabužių tendencijos 2024 m. pavasariui


Jau kuris laikas madingos kelnės, sijonai ir šortai itin aukštu juosmeniu kuria kasdienį, tačiau tuo pat metu elegantišką ir stilingą įvaizdį. Mados žinovai teigia, kad madingi jie bus ir šį pavasarį bei vasarą. Aukšto juosmens kelnes, sijonus ar šortus patariama dėvėti su pusiau įkištais marškiniais, megztiniais ar net džemperiais. Taip pabrėžiama juosmens linija ir pailginamos kojos. Karšta pavasario–vasaros sezono naujiena taps aukšto juosmens, tačiau itin trumpi šortai. Tiesa, jais vilkėti turbūt išdrįs tik drąsiausieji.

Švelnus persikų atspalvis – ir į drabužines, ir į namus

Drabužių tendencijos 2024 m. pavasariui


Atidžiai sekantieji mados tendencijas turbūt jau žino, kad spalvų institutas „Pantone“ madingiausia 2024 m. spalva išrinko šiltą, švelnų, prislopintą persikų atspalvį (angl. Peach Fuzz). Taigi tiems, kurie jau svarsto, ką vilkėti šį pavasarį ar vasarą, patariama savo drabužių spintą atverti būtent šiai spalvai. Ji puikiai dera su balta, pilka, ruda, pistacijų ar šiltomis pastelinėmis spalvomis. Jei persikų spalva atrodo pernelyg drąsi, mados stilistai siūlo savo įvaizdį pagyvinti tik persikiniais aksesuarais – rankine, skarele, diržu, lankeliu, kaspinu į plaukus ar auskarais. Ši spalva itin tinkama ir namams. Persikiniai namų interjero akcentai kuria jaukumą ir sušildo erdvę.

Auksu išpuošti namai

Auksu išpuošti namai


Interjero dizainerių teigimu, populiarios 2024 m. ir aukso spalvos detalės interjere. Aukso spalva dera su neutraliomis spalvomis – balta, pilka, smėlio ar kremine – ir suteikia namams subtilaus blizgesio. Norite namų interjerą atnaujinti pernelyg neišlaidaudami? Įkurdinkite namuose aukso spalvos žvakidžių, dekoratyvinių dėžučių, knygų laikiklių ar kitų dekoratyvinių elementų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)