Kaip nepamesti galvos išpardavimų metu ir atrasti, tai, ką iš tiesų dėvėsime? Galimai rasite ne vieną straipsnį su rekomendacijomis, ką verta pirkti sezoninių išpardavimų metu. Daugelis stilistų siūlo įsigyti bazinius daiktus, kurie lengvai dera tarpusavyje. Tai galėtų būti klasikiniai marškiniai ar marškinėliai, švarkai, paprasto kirpimo sijonai, kelnės.

Todėl nesikartosiu, o atkreipsiu dėmesį į tai, kas iš vasaros garderobo bus aktualu rudens sezonu.

Gyvūnų raštai

Gyvūnų raštai jau kelintą sezoną nesitraukia iš mados pasaulio. Nors į rudenį drąsiai atkeliauja zebras, tačiau leopardo ar gyvatės raštai vis dar telieka aktualūs.

Lengvo audinio sijoną atvėsus orams derinkite su megztiniu aukštu kaklu, padidinto dydžio megztiniu V kaklu ir su odine baikerio tipo striuke.

Šachmatai

Langeliai taip pat karaliauja ne vieną sezoną, todėl išpardavimų metu drąsiai galite dairytis languotų kelnių ar švarkų.

Vientisa spalva

Vienos spalvos kelnių kostiumas jau ne naujiena. Jei esate tokių kostiumų gerbėja, atkreipkite dėmesį į pastelines spalvas, o ypač smėlio spalvą. Smėlio spalvos atspalviai užims ypatingą vietą rudens laikotarpiu.

Monochromatiniai deriniai, kai derinami tos pačios spalvos drabužiai, suteikia įvaizdžiui lengvumo ir prabangos jausmą.

70-ųjų nuotaika

Platėjančios kelnės, džinsai ir denim look jau žengė pirmuosius žingsnius ankstyvą pavasarį, todėl jei prigriebėte tokį drabužį už gerą kainą, tikrai nesigailėsite. Ruduo alsuos 70-ųjų stilistika, kuri atspindės aprangoje: pūstos plačios rankovės, kaspinai ties kaklu, kutai.

Taip pat, aktyviai veržiasi militaristinis ir safario stilius, kuriam aktualu plataus kirpimo kelnės su šonuose kišenėmis, dominuoja chaki spalvos audiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)