Be abejo, kai kuriems sijonų modeliams stinga praktiškumo (tarkime, jei jus traukia siauras, prigludęs sijono modelis, pasimatuokite parduotuvėje ir patikrinkite, ar tikrai bus patogu vaikščioti), vis dėlto dauguma odinių sijonų modelių – tikrai universalūs, rašoma hellomagazine.com.

Atvėsus orams, trumpą platėjantį odinį sijoną vilkėkite su megztiniu ir ilgaauliais batais. Galima sakyti, tokie derinai nesensta, tik šį rudenį ir žiemą svarbūs šie akcentai – megztinis turi būti su polo marškinėlių tipo užsegimu, o batai, pageidautina, grubesnio stiliaus.

Kaip dar būtų galima derinti odinį sijoną? Siūlome kelis būdus žemiau.

Su viena populiariausių šio sezono spalvų

Raudona – aistros spalva, jos žavesiui sunku atsispirti, o šį sezoną ji dar ir yra visiškai ant bangos. Įsivaizduokite – raudonas sijonas ir juoda prigludusi palaidinė. Žavu, tiesa?


Odinis sijonas ir padidinto stiliaus džemperis su gobtuvu

Patogus, kontrastingas ir, sutikite, žavus gatvės stiliaus derinys – odinis sijonas ir padidinto stiliaus džemperis su gobtuvu.

Su sportiniu švarkeliu

Odinis sijonas (ypač ilgas) puikiai derės prie sportinio stiliaus švarkelio.


Su šviesiu megztiniu ir puskailiniais

Atrodysite žaviai, jei prie ilgo iki kulkšnių odinio juodo sijono vilkėsite gaivios spalvos megztinį ir šviesius puskailinius. Be to, su tokiu deriniu nesušalsite.

Su tokios pačios spalvos odine trumpa striuke

Daugelis prašmatnių prekės ženklų savo rudens kolekcijoje pristatė šį ansamblį – tos pačios spalvos trumpas odinis sijonas ir pūsta odinė striukė. Beje, efektingiausiai atrodys platėjantis trumpas sijonas.

Su žvilgios odos ilgaauliais batais

Prisiminkime septintą dešimtmetį – įsigykite trumpą platėjantį odinį sijoną ir žvilgios odos batus iki kelių. Kadangi jau vėsus metų laikas, jums tikrai pravers trumpa, pūsta striukė.


Su rudu golfu

Prie šilto rudo atspalvio golfo mūvėkite tamsesnės rudos spalvos vidutinio ilgio sijoną su skeltuku, pro kurį matytųsi irgi rudi ilgaauliai batai.


Su trumpa, pūsta striuke

Ruduo dar nesibaigė, tad įsigykite trumpą, pūstą, šiltą karamelės spalvos striukę, vėsesnio rusvo atspalvio trumpą odinį sijoną ir loaferių stiliaus batelius ant kulno. Būtų idealu, jei jų padas bus tokio atspalvio, kaip sijonas.

Su motociklininko stiliaus striuke

Sukurkite žavų, valiūkišką derinį: odinis sijonas, motociklininko stiliaus striukė, balti marškinėliai ir grubūs ilgaauliai batai.

Su palaidine, turinčia iškirptų detalių

Klasikinio mažų langelių rašto palaidinę padarys modernesnę iškirptos detalės. Prie tokios palaidinės paieškokite vidutinio ilgio odinio sijono, geriausia – susiūto iš gabalėlių ar pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją