Vos platėjančių džinsų sugrįžimas: elastingo džinsinio audinio patogumas ir universalumas renkantis derinius „paskutinę minutę“. Vos į apačią platėjantys („bootcut“) džinsai turi „sumažintas“ klešnes, kurios beveik nebūdingos platėjančio kirpimo džinsams. Štai dėl ko jie yra tokie ypatingi. Minimalus plotis – tik tiek, kiek reikia, kad išryškėtų platėjantis kirpimas, bet nepersistengiama.

Lengvai platėjantys džinsai grįžta į madą, ir juos galima atpažinti iš tipiškos formų pusiausvyros: apjuostų klubų ir kelnių apačios, vos primenančios varpelį. Jų ypatybė – džinsinis audeklas, kuris su nedideliu elastano procentu leidžia džinsams aptempti šlaunis ir juosmenį, o tuomet šiek tiek praplatėti. Tokie džinsai gali tapti geriausiu jūsų sąjungininku, jei ieškote kelnių, liekninančių figūrą ir ilginančių kojas. Jie tinka bet kokio ūgio moterims, net ir smulkioms, rašoma Vogue.in.

Iš naujo atrandant 1990-ųjų madą

Šis džinsų stilius yra šiek tiek mažiau nostalgiškas reveransas 1990-ųjų pradžiai, itin artimas aptemptiems džinsams. Šis drabužis privers žmones kalbėti ir diskutuoti, padalydamas visuomenės nuomonę į dvi stovyklas: tuos, kurie negalės sulaukti, kada vėl galės juos apsimauti, ir tuos, kurie norės atmesti šią tendencijai ir pasisakys už platesnius kelnių modelius, pavydžiui, „baggy“ ar „palazzo“.

Tačiau esame tikri, kad daugelis iš jūsų niekada nesiliovė jų dėvėti, nes žinojote pagrindinius jų privalumus, ir toliau mėgdžiosite tokių šiuolaikinių ikonų kaip Kate Moss ir Jennifer Aniston stilių.

Geriausi vos platėjantys džinsai iš 2023 metų pavasario – vasaros madų šou

Dizaineriai pristatė šiuos džinsus ant podiumo, orientuodamiesi į pedantiškus modelius: žemu ar vidutiniu juosmeniu, pasiūtus iš elastingo audinio ir žemiau kelių lengvai platėjančius. „Blumarine“ atveju netgi regime foną, kuris gerokai padidina apimtį.

Daugelis modelių pasižymėjo blukinimo akmenimis technika, kuri į klešnių apačią blėso, žaidžiant skirtingais džinso atspalviais. Tačiau ne visi prekių ženklai nusprendė rinktis nusidėvėjimo efektą – buvo ir tokių, kurie mėlyniems džinsams tiesiog suteikė lengvai platėjantį kirpimą. Būtent taip pasielgė „Ami and Aisenberg“ – jaunas Ukrainos prekės ženklas, įkurtas 2016 metais. Jo kryptis yra preciziškas džinsinių drabužių siuvimas, patogumą derinant su geometriniais kirpimais. Verta išbandyti, jei ieškote kažko naujo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)