1 žingsnis – išsirinkite dydį

Kad įsitikintumėte, jog drabužis yra tinkamo dydžio, suimkite džinsų kraštus ties liemeniu ir apjuoskite jais savo kaklą. Jei džinsų kraštai lengvai apjuosia kaklą ir susiliečia, su dydžiu neprašausite.

2 žingsnis – pamatuokite plotį

Sulenkite ranką per alkūnę ir sugniaužkite kumštį. Rankos dalis nuo kumščio iki alkūnės per plotį turėtų lengvai tilpti į užsegtus džinsus liemens srityje. Deja, šis triukas negalioja paaukštinto liemens džinsams.

3 žingsnis – įsitikinkite dėl ilgio

Kaip patikrinti, kad džinsai jums bus nei per ilgi, nei per trumpi? Rankomis suimkite džinsų klešnių apatinius kraštus ir skieskite rankas maksimaliai į šonus. Jei džinsų viduriukas yra jums tiesiai po smakru kaklo lygyje, tuomet ilgis jums tinkamas.

Papildomas žingsnis – patikrinkite, ar įsisprausite į itin aptemptus džinsus

Jei abejojate, kad koja tilps į skinny džinsų klešnę, visų pirma, išbandykite šią gudrybę: sugniaužkite kumštį ir pabandykite jį prakišti per džinsų klešnę (kišant ranką nuo džinsų viršaus). Ranka turėtų lengvai tilpti ir neištempti medžiagos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)