Štai keturios pagrindinės taisyklės, kurių, anot A. Baranauskaitės ir E. Pernavės, turėtų laikytis kiekviena savo darbiniu įvaizdžiu besirūpinanti moteris:

Pirma – eksperimentuokite. Juk tai daryti, taip smagu, tiesa? Nuolat matuokitės skirtingų spalvų, formų modelius, nes pasikeitęs kirpimas, plaukų spalva, kūno formos ar net pačios požiūris gali „prašyti“ skirtingų modelių.

Antra – nedėvėkite to, kas jums netinka. Žinoma, daugeliu atveju, vadovaujamasi taisyklėmis ir griežtais nurodymas. Tačiau rasti įdomesnį drabužį įmanoma. Be to, jei moteris dėvi didesnius nei 38 dydžio drabužius, tikrai nereiškia, kad save turi slėpti „maiše“.

Kiekvieną kartą su džiaugsmu nustembame, kaip prigludęs, žinoma, ne per mažas apdaras nuo moters iš karto „nuima“ keletą kilogramų.

Trečia – investuokite bent į vieną įvaizdžio detalę. Gal tai bus batai, gal suknelė ar švarkas. Šalia aukštos kokybės drabužio derindami paprastesnius prekinius ženklus, lengvai sukursite stilingą ir kokybe pulsuojantį derinį.

Esminis patarimas – dėmesį kreipti į visumą. Linkiu, jog jūsų charakteris, asmeninės savybės, būdas ir troškimai atsispindėtų jūsų aprangoje. Tuomet kiekviena diena bus pilna lengvumo, nuotaikos ir laisvės“, – pasakojo drabužių kūrėjos.

Naujoji kūrėjų kolekcija skirta vertinančioms ilgaamžiškumą ir eleganciją.

„Vasaros kolekciją įkvėpė ir apjungia trys elementai – lengvumas, nuotaika, laisvė. Pasirūpinome, jog ofisiniai drabužiai nebūtų tokie „sausi“ ir nuobodūs“, – pasakojo kūrėjos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)