Svarbiausia, kad tai aksesuaras, kurį tikrai rasite savo spintoje. Galbūt ją esate įsigijusi jau seniai, galbūt ji gauta dovanų arba parsivežta iš tolimų kraštų, o galbūt paveldėta iš mamos ar močiutės. Ir svarbiausia – ji labai madinga.

Keli patarimai norinčioms ryšėti skareles:

Skarele puoškite plaukus: naudokite kaip galvos aksesuarą, prilaikantį plaukus, apriškite skarele kuodelį, plaukų uodegėlę.

Skarele dekoruokite rankines: riškite prie rankinės rankenos arba apvyniokite rankeną per visą ilgį.

Skarelė

Ryšėkite skarelę įprastai – ant kaklo. Ji gali būti mažytė arba didelė, lengvai užmesta ant kaklo ir pečių arba laisvai surišta ant kaklo ar šiek tiek žemiau.
Gatvės stilius
Kate Moss

Itin madingas įvaizdis – skarelė ryšima ant galvos, kaip tai darydavo mūsų prosenelės! Beje, taip skareles ryšėjo ne tik gatvės stileivos, podiumų deivės, bet ir Jackie Kennedy. Juk tai klasika.

Jackie Kennedy

Iš skarelės sulankstyta juostele juoskite galvą (galite surišti kaip kaspinėlį galvos viršuje) arba riškitės dengdamos kaktą.

Didelę skarą galima rištis ant galvos kaip turbaną. Labai tinka vasarą, slepiantis nuo saulės, labai originalu ir stilinga.

Skara

Rinkitės gėlėtas, margas ar leopardo raštų skareles, kurie itin madingi šį sezoną. Taip pagyvinsite vienspalvį įvaizdį.

Mažytes plonas skareles riškitės ant riešų ir ant čiurnų.

Daugiau patarimų rasite mados tinklaraštyje „StyleInn“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)