Karalius Karolis ir karalienė Camilla – tai meilės istorija, kuri išgyveno daug dešimtmečių, nepaisant nė jo santuokos su ikoniškąja princese Diana. Nepaisant to, kad dabartinis karalius Karolis – iki karūnavimo žinotas kaip princas Charlesas – vedė Dianą Spencer, jis niekada neatsisakė savo buvusios draugės ir, nepaisant visų priešpriešos, laiminga pabaiga įvyko praėjus 35 metams nuo pirmojo susitikimo.

Camilla Shand gimė 1947 m. liepos 17 d. – 2023-iaisiais jai sueina 76 metai. Ji truput5 daugiau nei metais vyresnė už karalių. Britų armijos karininko dukra Camilla augo bendraudama su karališkaisiais atstovais, buvo dalis aukštuomenės. 1970 m. Charlesas ir Camilla (tuo metu – 23 m.) pirmą kartą susitiko polo rungtynėse Vindzoro Didžiajame parke. Jie suprato, kad abu mėgsta polo, buvimą lauke ir turi tokį patį humoro jausmą.

Camilla dar pirmo susitikimo metu pajuokavo apie tai, kad jos prosenelė turėjo romaną su karaliumi Edvardu VII, sakydama: „Mano prosenelė buvo tavo proprosenelio meilužė. Jaučiu, kad mes turime kažką bendro.“ Jie pradėjo susitikinėti, bet Charlesas turėjo aštuoniems mėnesiams išvykti tarnauti Karališkajame laivyne. Kai jis grįžo, Camilla jau buvo susižadėjusi su kitu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją