Modelis papasakojo apie tai, kokius pagrindinius garderobo elementus turi turėti kiekviena moteris, kuo ji rengiasi, kad jaustųsi šauni mama, ir kokius drabužius brangina labiausiai.

Pagrindiniai drabužiai neturi atrodyti kaip visų kitų

„Kiekvienas savo spintoje kaip pagrindinį elementą turi turėti odinę striukę, – sako M. Sims ir priduria, kad nebūtina rinktis juodą variantą. Jeigu tai neatitinka jūsų stiliaus, jūs nedėvėsit to drabužio, kad ir koks „būtinas“ jis atrodytų kitiems. Rinkitės verčiau mėlyną ar pilką, galbūt net rožinę. Pirkdami esminius garderobo elementus interpretuokite pagal savo skonį ir poreikius.

Ieškokite paprastų būdų, kaip patobulinti kasdienę aprangą

Visai nereikia persistengti su juvelyriniais dirbiniais, žibėjimu ir sudėtingomis detalėmis, kad atrodytumėte gerai. Viskas, ko reikia, tai kelių prabangiai atrodančių daiktų, kurie akimirksniu jūsų džinsus ir sportinius marškinėlius pavers ypatingais. „Aksominis chalatas – mėgstamiausias mano būdas patobulinti bet kurį įvaizdį“, – sako M. Sims.

Nebijokite stiliaus, pagal kurį jus visi atpažįsta

Žinote tuos rytus, kai tiesiog negali būti kūrybiškas ir galvoti, kuo čia apsirengus? Taip nutinka visiems, todėl M. Sims ragina susigalvoti sau uniformą – drabužį, kuris patinka. Nuolat pirkite šį rūbą ir rinkitės jį kaskart, kai negalite apsispręsti, kuo apsirengti. „Tie, kurie mane pažįsta, žino, kad esu pamišusi dėl gėlėtų suknelių. Jos leidžia atrodyti labai moteriškai ir prabangiai, – modelis dalijasi patirtimi. – Turiu šią suknelę dviejų spalvų ir esu jos apsėsta. Priderinkite prie jos dirželį aplink liemenį ir pirmyn!“

M. Sims įvaizdžiai:

Drabužiai išties gali pakelti nuotaiką

Visiems pasitaiko dienų, kai jautiesi visiškai pasimetęs. Ir būtent tokiomis dienomis reikėtų griebtis drabužių, kurie gali pagerinti nuotaiką. „Tai mano „kietos mamos“ džinsai! Jeigu galvojate, kad jie nieko negali pakeisti, galvokit iš naujo! Užsivilkite baltus sportinius marškinėlius ir juodą odinę striukę, ir visą dieną klausysite komplimentus“, – sako M. Sims.

Mamos apranga svarbiausia turi būti patogi

Labai svarbu atrasti drabužius, su kuriais gerai jausitės visą dieną bėgiodamos po parduotuves, eidamos į žaidimų aikštelę ar vesdamos atžalas į svečius pas kitus vaikus pažaisti. Svarbiausia turėti krepšį, kuriame telpa viskas, ko jums gali prireikti, ir ko jūsų vaikui reiks tądien.

Apie šią per per petį permetamą „Gucci„rankinę modelis sako: „Esu apsėsta šios spalvos, ir rankinės dydis tobulai tinka kasdieniam nešiojimui“. O kaip su krepšiu, į kurį telpa visi šeimos poreikiai? „Pasakysiu tiesą, naudoju „Maison Ullens“ krepšį“, – sako M. Sims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją