Kaipgi taisyti tokią padėtį? Įvairių patarimų – begalė, bet šįkart jūsų dėmesiui – ne šiaip siauram rateliui pažįstamos nuomonės formuotojos, o pačios Victorios Beckham patarimas, tiksliau – kosmetinėmis priemonėmis realizuojama gudrybė, suteikianti žvilgsniui žvalumo vos per kelias sekundes.

Instagrame įkeltame vaizdo įraše, su kuriuo supažindina publikacija iš portalo „Who What Wear“, V. Beckham demonstruoja itin blyškios spalvos pieštuką, skirtą apatinio akių kontūro vidinei pusei (angl. Waterline), ir sako:

„Puikiai prisimenu, kaip makiažo meistras pirmą kartą odos spalvos pieštuku pravedė liniją ant apatinių vokų iš vidaus. Veidas kaipmat įgavo žvalumo, tarytum būčiau miegojusi ištisas 8 valandas, nors taip toli gražu nebuvo. Nuo tada ėmiau ieškoti tobulo atspalvio pieštuko, kol pati tą atspalvį sukūriau. Tai mano grožio patarimas Nr. 1.“

V. Beckham tvirtina, kad šviesios spalvos pieštukas yra tiesiausias kelias atsišviežinti. Rusvos, natūralaus odos atspalvio pieštuku reikia pravesti apatinius akių vokus (sritis, tarp apatinių blakstienų ir akių obuolių). Šviesus kontūras neutralizuoja raudonumą bei užmaskuoja prasto nakties miego pėdsakus.

Puiku ir tai, kad šviesiu kontūru paryškintos akys automatiškai atrodo didesnės bei išraiškingesnės. Neabejokite: toks pieštukas – puikus pagalbininkas, kai vien kava tiesiog bejėgė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją