Jau nekalbant apie tai, kad juos sunku stilizuoti (net ir stilistui), ir dažnai jie gali atrodyti gana pigiai bei rėksmingai, jei netinkamai derinami arba jeigu jų atspalvis netinkamas jūsų odos ar plaukų spalvai, rašo portalo „Who What Wear“ straipsnio autorė.

Tai nereiškia, kad niekada neturėtumėte dėvėti drąsių spalvų. Džiaugiamės, jog dėvite viską, su kuo jaučiatės gerai. Visgi jei skaitote šį straipsnį ir jaučiate mano baimę ryškioms spalvoms, pasilikite. Tai automatiškai nereiškia, kad gyvensite vilkėdami tik vienspalvius drabužius. Tiesą sakant, per 10 darbo mados industrijoje metų stengiausi išsiaiškinti, kokios spalvos yra tos, kurios metai iš metų leidžia jaustis elegantiškai.

Žemiau rasite surinktas elegantiškas spalvas. Savo teorijai pagrįsti pasitelkiau ne ką kitą, o tokių spalvų karalienę – „Who What Wear“ bendradarbę Monikh Dale, kad pateiktų pavyzdžių, kaip lengvai galima jas derinti. Taip, daugumos jų pagrindas yra santūrus, tamsus ar neutralus, tačiau jos vis tiek suteiks daug įdomumo jūsų įvaizdžiui.

1. Molio spalva

2. Vanilės spalva

3. Tamsiai rožinė

4. Šokolado spalva

5. Smėlio spalva

6. Šalavijo spalva

7. Uogų spalva

8. Alyvuogių spalva

9. Rūdžių spalva

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)