Veikiausiai jūs jau turite spintoje juodą švarką, bet kada paskutinį kartą jį vilkėjote? Jei meilės šiam mados palydovui nerodėte jau gana seniai, mes kaip tik turime tai, kas suteiks prieskonių jūsų abipusiams santykiams. Atrinkome jums aštuonis elegantiškus, rudeniui tinkamus aprangos derinius su juodu švarku, kuriuos galėsite išbandyti, ar eitumėte į pasimatymą, ar leistumėtės į kelionę po parduotuves, ar eitumėte vėlyvų šeštadienio pusryčių su draugais.

Sąmoningai parinkome tokius įvaizdžius, kad juos galėtumėte atkartoti su savo turimais drabužiais. Tad skaitykite toliau ir susipažinkite su aštuoniais įspūdingais juodų švarkų deriniais, atskleidžiančiais visą šio drabužio potencialą.

1. Mėlyni džinsai + išskirtiniai aksesuarai

Kad ir kaip mėgtume plačias kelnes, dauguma mūsų bent kartą per savaitę grįžtame prie klasikinių mėlynų džinsų. Rudenį atgaivinkime savo džinsus elegantiškais aukštakulniais, šilkine skarele ir išskirtine rankine.

2. Megztukas su pynelėmis + klostuotas mini sijonas

Švarkas iš pradžių gali atrodyti itin oficialus drabužis, tačiau jūs galite suteikti jam žaismingų mokinukės atspalvių prie jo segėdamos klostuotą trumpą sijoną. Mums patinka ir tradicinis megztukas su pynėmis, įtrauktas į šį derinį.

3. Nepriekaištingai pasiūtos kelnės + klasikiniai sportiniai bateliai

Užtikrinkite maksimalią laisvalaikio ir elegancijos pusiausvyrą prie juodo švarko priderindamos šiek tiek apdribusias, kokybiškas kelnes bei baltus sportinius batelius.

4. Nuo galvos iki kojų juoda spalva

Vienspalvis įvaizdis gali būti labai paveikus, ir juodos spalvos ansamblis mūsų sąraše užima aukštą vietą. Jei norite šiek tiek išskaidyti savo įvaizdį, rinkitės juodą odinį švarką, kuris suteiks jūsų aprangai kontrasto.

5. Ryškūs marškinėliai + mėlyni džinsai

Daugelio derinių su juodu švarku pagrindą sudaro prislopintų spalvų paletė, tačiau kodėl savo aprangos nepagyvinus ryškios spalvos marškinėliais? Apsivilkite prie jų mėlynus džinsus ir galėsite eiti beveik bet kur.

6. Megzta suknelė + aukštakulnės mulės

Juodos spalvos švarko universalumas reiškia, kad jį galima derinti su įvairiomis tekstūromis – netgi mezginiais. Juodas švarkas, užsimestas ant plono mezgimo suknelės, yra ideali apranga vakarui bare ar intymiai vakarienei mieste.

7. Išskirtinė palaidinė + megztas sijonas

Derinamas su megztomis tekstūromis, juodas švarkas akimirksniu gali suteikti prabangos vilnoniams sijonams ar kelnėms. Prie jų vilkėkite akį traukiančią palaidinę – taip atrodysite stilingai ir jaukiai.

8. Balti džinsai + loaferai

Atnaujinkite klasikinį mėlynų džinsų ir juodo švarko derinį vietoje tradicinės mėlynos spalvos pasirinkdamos baltus džinsus. Tai itin lengvas būdas praskaidrinti niūrią rudens paletę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją