<strong>Klostės</strong>
<iframe src="https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=3729612228875077" height="569" width="345" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
„Vakarų eksprese“ teigiama, kad vienas paprasčiausių būdų patobulinti įvaizdį – rudenį vėl įtraukti į savo spintą klostes. Nesvarbu, ar pasirinksite minkštas klostes kaip mados namų „Loewe“ kūriniuose, ar sudėtingesnes ir tankesnes klostes, kaip „Paco Rabanne“ ir „Rokh“ – tai puikus būdas suteikti įvaizdžiui tekstūros pojūtį, pernelyg nekomplikuojant jo įvairiais skirtingais audiniais ar sluoksniais. Likusi aprangos dalis tebūnie vienspalvė, kad klostės kalbėtų pačios už save ir išliktų vienintele akcentine detale įvaizdyje. 
Užsienio portaluose klostės išskiriamos ir kaip pasiturinčio gyvenimo būdo žmonių stiliaus dalis, jos suteikia įvaizdžiui prabangos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją