Šeši patarimai, kaip lengvai ir smagiai tai padaryti:

1. Toliau dėvėkite ilgas sukneles

Pasivilkite po ilga vasarine suknele palaidinę ar marškinėlius ilgomis rankovėmis. Ant viršaus galite dėvėti švarkelį, džinsinį švarkelį ar didoką megztinį, baltus ar džinsinius marškinius. Pabrėžkite liemenį diržu ar pan., kad neatrodytumėte apsmukusi, patariama „Adelemitchell“.

Nepamirškite, kad ilgą suknelę galima vilkėti net ant džinsų.

2. Nešiokite timpas

Paprasčiausias, nebrangus būdas suteikti vasarinei suknelei tekstūros ir nesušalti – mūvėti po suknelę timpas ar pėdkelnes. Timpų yra begalė, tiesiog pasirinkite tinkamą dydį.
Rudenį gražiai atrodys matinės tankios pėdkelnės ar pynėmis raštuotos tamprės prie ilgaaulių.

3. Sluoksniuokite

Keli sluoksniai drabužių – garantija, kad nesušalsite baigiant vasarai ir prasidedant rudeniui. Išlaikykite balansą – ant apgludusio drabužio apsivilkite ilgesnį drabužį, tada – eilė švarkui, šaliui ir ilgaauliams batams.

4. Investuokite į sportinį švarkelį

Švarkelis, sportinis švarkelis – viena sumaniausių investicijų, kalbant apie garderobą. Su švarkeliu ant gėlėtos vasarinės suknelės nesušalsite ir būsite dailiai prisitaikiusi rudeniui.
Galimas variantas: kariško stiliaus švarkas, elegantiška palaidinė, džinsai ir batai su auliukais iki kulkšnių.

Kitas variantas: odinis švarkas, gėlėta suknelė ir batai su auliukais. Trečias variantas: kombinezonas ar sijonas, vasarinė palaidinė ir švarkelis.

5. Sodresnės, tamsesnės spalvos

Nusipirkite sodresnių, tamsesnių, gilesnių spalvų drabužių. Neabejotinai turite žalsvai melsvų, slyvų ar rūdžių spalvos drabužių žieminiame garderobe, kuriuos galite priderinti prie vasarinio garderobo detalių. Jei tokių spalvų drabužių nerandate, įsigykite rudeniui masyvesnį žalsvai melsvo atspalvio vėrinį ant kaklo.

6. Nusipirkite ilgaaulius

Ilgaauliai ar trumpesniais aulais batai – vienas iš būtinų rudens atributų, jie šiltesni už vasarines basutes, tad apsiaukite ir ženkite iš vasaros į rudenį. Kaip matote, rudens sezonas nereiškia, kad turite pamiršti vasarinius drabužius ilgiems mėnesiams, pakaks įkomponuoti tamsesnių, sodresnių spalvų, pasluoksniuoti – ir jūsų vasariniai drabužiai tarnaus rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją