Labai tikėtina, kad jokių papildomų pirkinių jums nė neprireiks, nes dauguma moterų tokių drabužių jau turi savo spintoje, rašo whowhatwear.co.uk. Svarbiausia, kad šie figūrą tinkamai formuojantys triukai tinkami bet kokio stiliaus gerbėjoms.

1. Ilgesnis viršutinis sluoksnis

Esmė paprasta: jei viršutinis drabužių sluoksnis bus ilgesnis, jausitės kur kas lieknesnė. Šis patarimas padeda meistriškai paslėpti viską, ką trokštate.

2. Platėjantis sijonas

Jei klubai ar šlaunys ganėtinai stambūs, apačioje platėjanti suknelė ar sijonas – tobulas pasirinkimas. Toks drabužis pabrėš liekniausią liemens dalį ir dailiai, bet ne per stipriai, apgobs figūros linkius.

3. Diržas

Liemens paaukštinimas diržu – dar vienas itin sėkmingas liekninantis triukas, tinkamas visoms. Šis patarimas padės sukurti smėlio laikrodžio figūros įspūdį ir pabrėžti vidurinę kūno dalį.

4. Vienspalviškumas

Jei dėvėsite vienos spalvos drabužius nuo galvos iki kojų, vizualiai savo kūną pailginsite, atrodysite aukštesnė ir lieknesnė. Juoda spalva – klasikinis liekninantis pasirinkimas, tačiau ne ką mažiau rekomenduotinas ir baltas variantas.

5. V formos apykaklė

Nors daugelis moterų tiesiog dievina drabužius aukšta apykakle, V formos variantas jokiais būdais neturėtų būti ignoruojamas, nes jis ne tik vizualiai padailina smakrą ir kaklą, bet ir sutelkia dėmesį į žemiau esantį siaurą liemenį ir padeda kurti smėlio laikrodžio siluetą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)