Gėlėta suknelė

Lengva suknelė su gėlių raštu byloja apie romantišką jos savininkės prigimtį. Ją galima dėvėti į darbą arba tiesiog pasivaikščioti. Ją drąsiai galite dėvėti ir į pasimatymą.

Bet kuriuo atveju su ja būsite nepakartojama. O pagrindinis šio stiliaus privalumas tas, kad tokias sukneles galima derinti su grubiais batais ar sportbačiais, ar net aukštakulniais bei sandalais.

Šilkinė suknelė

Praėjusiais metais populiarumo viršūnėje buvo pailginti deriniai, tačiau šį sezoną ieškokite šilkinių mini suknelių ir derinkite jas su korsetu. Taip atrodysite stilingai ir seksualiai. Tačiau nepamirškite, kad tai – labiau vakarinis įvaizdis.

Susiaučiama suknelė

Dar vienas stilius, kuris išryškins jūsų figūrą. Atkreipkite dėmesį, kad tokios suknelės atrodo subtiliai, stilingai, romantiškai ir moteriškai.

Jomis visus aplinkinius varysite iš proto. Be to, šios suknelės tinka absoliučiai visiems figūros tipams. Taisyklė, jei norite atrodyti 100 proc. gerai: dėvėkite tokią suknelę su aukštakulniais bateliais.

Dviguba suknelė

Madingos bus dvigubos suknelės, derinančios baltą apatinę dalį ir juodą viršutinį drabužį. Kvadratinė iškirptė krūtinės srityje paįvairins įvaizdį. Šią suknelę galima dėvėti į darbą.
Tik, žinoma, atkreipkite dėmesį į optimalų ilgį.

Suknelė su iškirpte

Šiais metais taip pat bus madingos megztos suknelės su iškirpte. Atidžiau įsižiūrėkite į tuos modelius, kurie turi iškirptes šonuose arba prakirpimus ties kojomis. Dėl tokios pikantiškos detalės atrodysite prabangiai ir seksualiai.