Visgi toks drabužių ir avalynės pasirinkimas mums sukelia ir nemažai galvos skausmo, ką rengtis kiekvieną dieną, kad atrodytume vis kitaip, o kartu ir stilingai.

Tad nusprendėme pateikti keletą variantų, kaip skirtingai derinti kelnes ir batelius bei atrasti naujus įvaizdžius, puikiai tiksiančius bet kokiai progai.

1. Aksoma

Aksomo aukštakulniai arba aulinukai - šio sezono madingiausia tendencija. Jų spalva varijuoja nuo šviesios rožinės iki sodrios bordo ar pilkos. Galite rinktis uždarus, užsegamus užtrauktukais ir avėti juos kasdienai, bet taipogi atkreipkite dėmesį ir į vakarinius, smailianosius aukštakulnius, dailiai atidengiančius jūsų pėdas. Kad suderintumėte kasdieniškumą su puošumu, tokius batelius derinkite su džinsais. Klasikiniam stiliui - mėlyni ir tiesūs, taip vadinamos „cigaretės“ formos, o laisvesniam puikiai tiks ir paplėšyti, tarytum irstantys džinsai.

Velvet heels 👠 #winter #trend #style #fashion #photography #style #shoes #velvetheels

A photo posted by N's Vogue - By Noura (@nsvogue) on Dec 1, 2016 at 1:47pm PST

#1clickstoreinspiration #inspiracion1clickstore #taconesgamuza #velvetheels #style #fashionstreet #glam

A photo posted by Clickstore JULIANA🌺 (@1clickstore) on Dec 10, 2016 at 3:42am PST

2. Sandalai su kojinėmis

Kiek drąsesnis sprendimas, tačiau tai nėra naujiena. Kojinių ir batelių tandemas buvo madingas dar XX a. 4 deš., o kaip nauja tendencija sugrįžęs jau nevieną kartą. Šį kartą dizaineriai siūlo rinktis kojinių ir sandalų aukštu kulnu derinį. Tačiau žiūrėkite, kad kojinaitės būtų ne kasdienės, įprastos, o puošnesnės. Jos gali būti blizgančios, metalizuoto efekto, gėlių raštu - kuo originalesnės ir puošnesnės. Tuo tarpu aukštakulniai sandalai geriausia storesniu kulnu, gali atidengti pėdas ir būti su keliais dirželiais. Visa tai derinkite prie siaurų džinsų (aukštu juosmeniu), atidengiančių kulkšnis.

3. Žemakulniai

Idealus pasirinkimas aukštaūgėms. Ir toms, kurios nemėgsta varginti savo kojų, jas sprausdama į aukštakulnius. Taipogi padengti aksomu, kulkšnių sritį gražiai apjuosiantys plonais dirželiais, taip pabrėždami šią kojų dalį, bateliai tiks ir į biurą, ir į vakarėlį. Storas, bet elegancijos nedarkantis kulniukas padailins jūsų eiseną ir papuoš bet kurią jūsų aprangą. Tačiau geriausiai tokių batelių modelis atrodys prie šiek tiek platėjančių klasikinio stiliaus kelnių su kantu. Žiūrėkite, kad jos nebūtų per ilgos ir atidengtų kulkšnis.

4. Grubūs aulinukai

Ar aksominiai, ar odiniai, o gal padengti blizgiu laku - jų modelis ne toks svarbus, kaip kad su kuo tokius batus derinsite. Tai madingiausias šio sezono derinys. Prie šių aulinukų grubiu padu derinkite dekonstruoto stiliaus džinsus (pairusius, dekoruotus aplikacijomis, siuvinėjimais bei tarytum sudurtais iš skirtingų atspalvių denimo).

All we want is velvet!!!

A photo posted by Dillard's (@dillards) on Dec 24, 2016 at 2:05pm PST

Velvet is one of the biggest shoe trends of the season. #velvet #velvetboots #ankleboots

A photo posted by Elle Srbija (@ellesrbija) on Dec 16, 2016 at 10:32am PST

5. Burgundiškas atspalvis

Raudono vyno atspalvis visuomet asocijavosi su elegancija ir geru skoniu. Šį kartą burgundiškumas arba taip vadinamas bordo nuo drabužių persikelia ant avalynės. Tamsus atspalvis tiks kasdienai, o esant svarbesniai progai - ir pasipuošti. Saugiausias variantas būtų juodos klasikinės kelnės arba juodi siauri džinsai. Tai yra klasika. Tačiau tokią avalynę galima derinti ir prie mėlynų džinsų, pairusiais kraštais ar trumpesnių kelnių, kad ir kiuločių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)