JUODA SUKNUTĖ

Be abejonės pirmas drabužis, kuris išgelbės bet kurioje situacijoje – maža juoda suknelė. Jei planuojate dalyvauti vakarėlyje, paprastą juodą suknelę papuoškite akcentais. Tiks vėrinys, segė ar blizgus dirželis. Jei norite universalesnės suknelės, kurią galėtumėte įvairiau stilizuoti, ieškokite klasikinio silueto, venkite įmantrių dizaino detalių.

Vida Press nuotr.

Suknelės: H&M, MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

KOMBINEZONAS

Šiuolaikiška kokteilinės suknelės alternatyva - kombinezonas. Jis ne tik praktiškas, bet ir stilingas. Puikus pasirinkimas toms, kurios mėgsta kelnes ir originalumą. Kombinezoną galėsite pritaikyti ir dienai, o papildžiusi puošniais aksesuarais - keliauti į šventę.

Vida Press nuotr.

Kombinezonai: H&M, MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

PUOŠNUS SIJONAS

Šį rudenį vis dar madingi gėlių raštai, jais marginti sijonai atrodys ir moteriškai, ir puošniai. Gėlėtas, ryškus ar blizgučiais siuvinėtas sijonas taps šauniu įvaizdžio akcentu, tereikia išsirinkti tinkamą siluetą. Jei norite klubus ir kojas išryškinti, tiks ryškus prigludęs, jei paslėpti – platėjantis arba tiesus, midi ilgio. Prie margo sijono puikiai derės elegantiška vienspalvė palaidinė ar klasikiniai marškiniai.

Vida Press nuotr.

Sijonai: H&M, MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

RAUDONA

Elegantiška raudona suknelė - puikus drabužis vakarėliui. Šį rudenį nepraleiskite pro akis aksomo audinio, jis įvaizdžiui suteiks prabangos. Jei vilkite raudonai, neperlenkite lazdos derindama dėmesį traukiančius aksesuarus. Pakaks klasikinių aukštakulnių, puošnesnių auskarų ir vakarinio rankinuko.

Vida Press nuotr.

Suknelės: H&M, MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

ELEGANTIŠKAS ŠVARKAS

Elegantiškas švarkas akimirksniu bet kurį ansamblį pavers puošnesniu. Šventėms galite rinktis nebūtinai klasikinį juodą, šauniai atrodys ir blizgus, margintas ar sodresnės spalvos. Švarkas turėtų puikiai tikti jūsų figūrai, nei sukristi, nei įsiveržti. Dar vienas variantas - švarko tipo liemenė. Po klasikine liemene vilkėdama puošnią palaidinę (rudenį itin madingos platėjančiomis rankovėmis, dekoruotos raukiniais ir nėriniais) sukursite originalų šventišką įvaizdį.

Vida Press nuotr.

Liemenė H&M, švarkai MANGO ir ZARA, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją