Įprastai prancūzės vilki vintažinius pablukusius džinsus su pieno atspalvio megztiniais, tiesa, dabar dažnėja pablukusių džinsų ir juodų palaidinių, megztinių ar švarkų derinių. Be to, prancūzės nevengia ir daugelio populiarių stilių, dabartinių mados tendencijų. Tarkime, platūs, ilgi džinsai ar džinsai žemu juosmeniu – stilingos prancūzės tikrai tokius dėvės, rašoma „Who What Wear“.

Prancūzių spintose neabejotinai rasite aštunto dešimtmečio stiliaus plačių džinsų, prigludusių džinsų su platėjančiomis nuo kelių klešnėmis ir džinsų iki kulkšnių. Galbūt ieškote naujų džinsų, o gal įkvėpimo, prie kokių drabužių priderinti jau turimus? Abiem atvejais nepakenks pasidomėti, kokius derinius su džinsais mėgsta prancūzės žiemą.

1. Balti džinsai + balti marškiniai + raudonas aksesuaras

Apsirinkate, jei galvojate, kad šviesūs džinsai skirti tik vasarai. Tarkime, prancūzės nebijo šviesių atspalvių ir rudenį bei žiemą. Šviesius džinsus suderinkite su tokio atspalvio palaidine, o kad nesušaltumėte, ant viršaus užsimeskite šiltą megztinį ar odinę striukę.


2. Laisvas susagstomas megztinis + išblukę vintažiniai džinsai

Rudenį susagstomas laisvas megztinis – vienas madingiausių garderobo elementų. Dailiai atrodo ant nuogo kūno vilkimas toks megztinis ir išblukę džinsai.


3. Lietpaltis + tiesūs džinsai + pusbačiai iki kulkšnių

Lietpaltis (mūsų klimatui dažniau – paltas), džinsai ir batai iki kulkšnių – moteriška klasika, kuri, kaip rodo prancūzės, negali išeiti iš mados.


4. Platūs mėlyni džinsai + mėlyni polo marškinėliai ilgomis rankovėmis

Šis vienos spalvos ansamblis tarsi sugrąžina į mokyklos laikus. Nepamirškite ryškaus, išsiskiriančio aksesuaro – tarkime, žalios nedidelės rankinės. Ant kaklo tiks neilga grandinėlė ar koks nors ryškus pakabutis ant odinio raištelio.


5. Žydri nuo kelių platėjantys džinsai + leopardo rašto paltas

Žiema ne už kalnų, metas pagalvoti ir apie šiltus viršutinius drabužius. Prancūzės kiekvieną žiemą prisimena leopardo raštą. Tokio rašo paltas ir žydri džinsai – juk taip prancūziškai žavu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)