Tačiau būtent tame ir slypi šio būtinojo drabužio grožis: jo universalumas leidžia jam prisitaikyti prie bet kokio garderobo, rašo vogue.co.uk.

Kalendorinis ruduo jau atėjo, todėl bent keletą minučių norime pašvęsti šiam siuvėjų darbiniam arkliukui, nes rugsėjį, kai vyrauja tarpinės oro temperatūros, padidinti marškiniai gali būti itin naudingi. Kalbant apie tokių marškinių paieškas, kai kuriuos prekių ženklus galima rinktis nemąstant: „Ralph Lauren“, „The Frankie Shop“, „The Row“, „Arket“ ir „Cos“. Tačiau vertėtų įkišti nosį ir į dėvėtų drabužių parduotuvių vyrų skyrių, kur galima rasti anksčiau dėvėtų dizainerių perlų.

Taigi, jei jums reikia įkvėpimo šio mėnesio aprangai, judėkite žemyn ir sužinokite, kaip vilkėti didintus marškinius „Vogue“ stiliumi.

Dryžuoti marškiniai + ilgas sijonas + smailianosiai aulinukai

Deriniai su padidintais marškiniais

Toks derinys tinka ir į darba, ir laisvalaikiu. Priklausomai nuo to, kokį sijoną pasirinksite. Ilgas trikotažinis sijonas sukurs vienokį įspūdį, ilgas šilkinis sijonas – kitokį.

Balti marškiniai + raudonas golfas + preciziškai pasiūtos kelnės

Deriniai su padidintais marškiniais

Golfo ir marškinių derinys – puikus rudeninio sluoksniavimo pavyzdys. Golfas tampriai priglunda prie kūno, todėl padidinti marškiniai tampa antruoju – viršutiniu – sluoksniu.

Gelsvi marškiniai + platūs džinsai + kaubojiški batai

Deriniai su padidintais marškiniais

Šis įvaizdis primena laukinius vakarus ir madingų retro merginų laikus. Platūs džinsai su šviesiais, geriausia – gelsvo atspalvio marškiniais suteiks įvaizdžiui 90-ųjų prieskonį.

Balti marškiniai + mini sijonas + „bomber“ stiliaus švarkelis

Deriniai su padidintais marškiniais

Sijonas – prigludęs ir trumpas, todėl balti padidinti marškiniai – puiki atsvara jam. Šis įvaizdis geriau tinka laisvalaikiui, į darbą rinkitės nuosaikesnius derinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)