Kad kitą kartą nereikėtų vilkti į namus beprasmių pirkinių, surašiau 3 vakarinius drabužius, apie kuriuos laiku tiesiog nepagalvojau. Sumaniai pritaikyti jie tarnaus ne kartą, o vakarėlyje sutikti apsirengusią panašiu rūbu galimybė itin maža.

Elegantiškas kombinezonas

Kombinezonas idealiai tinka nenorinčioms svarstyti, ką prie ko derinti, – juk tai kelnės ir kartu palaidinė. Po vieno vakarėlio kombinezoną galėsi vilkėti dar ne kartą, pakaks tik užsimesti švarkelį ir pakeisti detales.

Jei nežinai, kokį įsigyti – vienspalvį ar dviejų dalių (viršus vienos spalvos, apačia kitos), praktiškiau būtų pirmasis. Skirtingi viršus ir apačia kaskart atrodys kaip jau vilkėtas tokios pačios palaidinės ir kelnių derinys. Elegantišką vienspalvį kombinezoną transformuoti lengviau.
Kombinezonas

Kelnių kostiumas

Kelnių kostiumas – ne nuobodybė, o šiuolaikiškas, stiprią asmenybę atskleidžiantis vakarėlių drabužis. Dailiai sukirptas ir figūrai nepriekaištingai tinkantis kostiumas atrodys elegantiškai ir prabangiai. Tai irgi du atskiri drabužiai, vėliau švarką galėsi derinti prie džinsų, o kelnes – kad ir prie didelio jaukaus megztinio.
Kostiumas

Šilko palaidinė

Daili šilko palaidinė visada puošia, nesvarbu, ką prie jos derintum - odines kelnes ar santūrų sijoną. Kad apranga atrodytų šventiškiau, paįvairink ją išskirtiniais arba romantikai priešingais – griežtais aksesuarais. Jei įvaizdyje dominuoja šalta spalva (pvz., melsva), rinkis sidabro detales, jei šilta (rausva, gelsva) – aukso.

Galiausiai, kad ir ką apsirengtum, kilstelk smakrą aukščiau – nei eilinę dieną, nei vakarėliuose princesėms nevalia pamesti karūnos.
Šilkinė palaidinė

Daugiau stiliaus patarimų ir idėjų rasite Vaidilės tinklaraštyje „Flowerwheels“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)