1. ELEGANTIŠKAS KUODAS

Kad kuodas įgautų daugiau apimties ir tvirtai laikytųsi, prieš jį formuodama galvą ištrinkite purinančiu šampūnu. Plaukus išdžiovinkite vėsia oro srove, tuomet papurkškite tekstūros suteikiančia priemone. Ant viršugalvio susukusi kuodą sutvirtinkite jį smeigtukais, užfiksuokite šukuoseną stipresniu laku.

AFP/Scanpix nuotr.

Prie aukštai susukto kuodo idealiai tiks prabangūs ilgi auskarai. Jie ne tik papuoš, bet ir vizualiai ilgins kaklą.

MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

2. RETRO STILIUS

Dailios žvilgančios garbanos su skyrimu šone - auksinio Holivudo laikų šukuosena. Ji įvaizdžiui suteiks ypatingos elegancijos ir prabangos. Kad plaukai labiau žvilgėtų, po galvos trinkimo (dar drėgnus) juos patepkite šlakeliu arganų aliejaus ar specialaus plaukų šilko. Suformavusi garbanas užfiksuokite jas pūsdama šalto oro srovę, rikitės stipresnės fiksacijos laką.

Reuters/Scanpix nuotr.

Prie šios šukuosenos efektingai atrodys dideli kristalų ar brangiųjų akmenų auskarai. Tiks arba kabantys, bet trumpesni, arba segami prie pat ausų. Jei auskarų nenorite, dailiai atrodys masyvus kaklo koljė.

H&M, MANGO, gamintojų nuotr.

Jei derinsite ir vieną, ir kitą papuošalą, įvaizdis gali tapti perspaustas - papuošalai vienas kitą užgoš. Tokiu atveju verčiau rinktis subtilius auskarus ir masyvų kaklo papuošalą arba atvirkščiai - efektingus auskarus ir kuklesnį koljė.

H&M, MANGO, gamintojų nuotr.

3. PRINCESĖS ŠUKUOSENA

Nuo viršugalvio atgal sužergti ir nugaroje susegti plaukai atveria veidą, tad žvilgsnis atrodo išraiškingesnis. Tokia šukuosena tiks ir tiesių plaukų savininkėms, ir garbanėms, tačiau pastarųjų šukuosena atrodys gyvybingesnė.

Jeigu jūsų plaukai tiesūs, o suformuotos garbanos nelabai laikosi, banguokite plaukus iš vakaro. Ištrinkite galvą, plaukus vos pradžiovinkite ir dar drėgnus susukite naudodama minkštus porolono suktukus. Galite sukurti garbanas ir be pagalbinių priemonių - susukdama sruogas tarp pirštų ir suraitydama į mažus kuodelius.

Kitą rytą dar susuktus plaukus džiovinkite šalto oro srove, tuomet sruogas išleiskite. Plaukus pasklaidykite per visą ilgį pirštais ir užfiksuokite laku. Šios bangos atrodys natūraliai ir laikysis ilgiau.

Mavrixonline/Scanpix nuotr.

Atrodysite lyg tikra princesė, jei tokią šukuoseną papuošite žėrinčia plaukų sege. Šį sezoną plaukų puošmenos itin madingos, tad drąsiai derinkite net kelias skirtingas. Retro dvasios suteiks blizganti juosta, dekoruota mažyčiais kristalėliais, metaliniais žibučiais, o ypatingos prabangos - puošnus lankelis.

JENNIFER BEHR, ALEXANDER MCQUEEN, DOLCE & GABBANA, ne-a-porter.com nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)