Toliau – dešimt „Vogue“ pasiūlytų variantų, padėsiančių susikurti tiesiai į dešimtuką taikantį įvaizdį.

Auskarai prie pat ausų

Būtent nuo tokių – prie ausų prigludusių, prispaudžiamų smeigių tipo auskarų turėtumėte pradėti formuoti asmeninę auskarų kolekciją. Šie auskarai tinka visomis progomis ir prie visų drabužių – net sportinė apranga arba baseino erdvės šiuo atveju ne išimtis.

Auskarai žiedeliai

Žiedelių pavidalo auskarai – taip pat klasikinis variantas. Nedideli žiedeliai atrodo ypač subtiliai, o kiek stambesni gali tapti net šiokiu tokiu akcentu.

Klasikinė apyrankė

Net ir vienos ištisinės apyrankės gali pakakti, kad atrodytumėte saikingai pasipuošusi, o kelios tokios apyrankės – tai žingsnis link konceptualumo, be to, ne tiktai matomas, bet dar ir girdimas (žvangantis) akcentas. Šio tipo apyrankės puikiausiai dera ir prie storo, jaukaus megztinio, ir prie lengvos, besiplaikstančios suknelės.

Grandinėlė su pakabučiu

Pakabutis gali atstoti amuletą, jei norisi tokį turėti. Jis gali vaizduoti ką nors asmeniško, pavyzdžiui, pirmą jūsų vardo raidę, Zodiako ženklą, arba prasmingo (raktas, širdelė). Beje, tikrai neturite apsiriboti vienu pakabučiu.

Auksinė grandinėlė

Auksinė grandinėlė gali būti ir visai plonytė, ir ganėtinai stora. Bet kuriuo atveju tai bazinis papuošalas. Stambių grandžių grandinėlė gali tapti įvaizdžio akcentu (tokia labiausiai tinka prie savarankiškumą ir profesionalumą deklaruojančios aprangos), na, o smulkutė paprastai siejama su moteriškumu. Tikrai verta įsigyti ir vienokią, ir kitokią ir rinktis kurią nors, priklausomai nuo nuotaikos.

Perlų karoliai

Prie kaklo prigludęs perlų vėrinys į čia pateiktą sąrašą įtrauktas ne be priežasties – būtent šis papuošalas niekada neišeina iš mados ir visada signalizuoja apie gerą skonį. Jei klasikiniai perlų karoliai jums atrodo kiek nuobodūs, galite rinktis dvieilį variantą, suvertą iš skirtingo dydžio perlų.

Žiedas su antspaudu vietoje akies

Antspauduko vietoje gali būti išgraviruoti jūsų inicialai, inkrustuoti deimantai, tačiau nebūtinai – ji gali būti ir visai tuščia. Šio tipo žiedas spindinčiu paviršiumi tiesiog tobulai atrodo ant mažojo piršto.

Kelių narelių žiedas

Iš kelių žiedų susidedantis žiedas atrodo puošniai ir stilingai, bet jokiu būdu neiššaukiančiai. Ant vieno piršto maunamus žiedus galima sukomplektuoti ir savarankiškai, kaip pagrindą pasirenkant platų žiedą be akutės ar kitokių pagražinimų ir prie jo derinant siauresnius. Aišku, visada yra galimybė įsigyti gatavą kelianarį žiedą, sudarytą iš tarpusavyje derančių lakoniškų žiedelių.

Spalvotas akmenėlis

Aukso ir sidabro atspalvių žaismė visada atrodo tobulai, bet įspūdis nė kiek nenukentės, jeigu ją paįvairins safyro mėlis arba sodrus granato raudonumas. Papuošalas su inkrustuotu akmenėliu – puikiausia priemonė, jei norisi pagyvinti visiškai neutralų drabužių ansamblį.

Plieninis laikrodis

Laikrodis koreguoja įvaizdį, suteikia jam subtilumo arba konceptualumo, romantiškumo arba dalykiškumo, valiūkiškumo arba solidumo. Vis dėlto baziniu laikrodžių reikėtų laikyti laikrodį plieno korpusu ir odine arba taip pat plienine apyranke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją