Savo DELFI Stilius rubrikoje noriu tau padėti atrodyti ir jaustis gerai. Nenoriu būti pamokslautoja, griežta mokytoja ar nurodinėtoja. Noriu būti bičiulė, kuri savo srityje žino kiek daugiau nei tu ir gali patarti. Noriu nuimti nuo tavęs tą galvos skausmą, kai stovi priešais savo spintą ir matai... nieko.

Šįryt atsikėliau su mintimi, kad mūsų spintose – tyla prieš audrą. Jai turėtų būti kiek neramu, nes ant nosies – naujas sezonas su šiek tiek permainų. Spėju, kad vienos džiaugiasi, nes į parduotuves ir mūsų spintas atkeliaus šis tas naujo, kitoms tai – lyg blogas sapnas, kuris vadinasi šopingas ir vaikščiojimas po parduotuves.

Žinau nemažai paprastų ir naudingų triukų, kaip greitai, lengvai ar kūrybiškai išspręsti stiliaus, spintos ar šopingo dilemas bei kaskart atrodyti puikiai. Naują sezoną gali pradėti su mano skiltimi, kuri visad bus šalia, jei neapsispręsi, ką rengtis šiandien. Būsiu čia ir tada, kai nežinosi, kas su kuo tinka, kaip susidėlioti spintos turinį (jį dar vadinu garderobu), ką, kaip, kada ir už kiek pirkti, kaip atrodyti geriau nei visada, kaip išlikti savimi ir, galiausiai, kaip atrasti savo individualų stilių ir ramybę spintoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)