Biuro ar kitai oficialiai aprangai paprastai renkamės neutralių spalvų, neišsiskiriančių formų, nuosaikias, klasikines vidutinio dydžio rankines. Dažniausiai jos aiškios formos, be ryškių detalių ir akcentų. Jei norite, kad aksesuarai būtų esminiu jūsų aprangos akcentu, verta atkreipti dėmesį į sezono populiariausias rankines – jei ne įsigyti konkrečias, tai bent jau pasisemti įkvėpimo neatrodyti per daug konservatyviai ir standartiškai.

Jei aprangos neriboja biuro taisyklės, drįskite rinktis ir drąsesnę rankinę, tik nepamirškite, kad akį traukiantys daiktai linkę greitai atsibosti. Tad jei paklosite atostogų santaupas tai tobulai blizgios odos žaliai rankinei, gali tekti ilgai gailėtis ir slėpti ją po lietpalčio skvernu: išmesti gaila, o nešioti nebegalite, mada praėjo, o išleista suma pinigų spaudžia į kampą nešioti ir nekeisti. Tad jei tenka spręsti dilemą, kur investuoti, patarčiau prioritetu laikyti tą universalią dieninę rankinę, kurią pritaikysite šimtus kartų, o tai penkių minučių šlovės puošmenai skirkite mažiau, kad nebūtų gaila investicijos, kurią panaudojote vieną kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)