Viena tokių moterų buvo matoma neseniai vykusiuose šou Niujorke, Londone, Milane ir Paryžiuje. Tai italų stilistė Erika Boldrin. Jos stiliumi, beje, žavisi ne vienas mados žinovas.

E. Boldrin nėra naujokė mados pasaulyje. Ji kurį laiką darbavosi Milane ir nuolat talkino kaip kostiumininkė gatvės stiliaus fotografams. Tačiau jos 2019 metų garderobe yra kažkas viliojančio, kad norom nenorom pradedi analizuoti kiekvieną jos žingsnį.

Galbūt prislopinta, bet ne prėska spalvų paletė? „Senieji“ Celine batai? Įspūdis, kad visam tam nereikia visiškai jokių pastangų? Naujoji „Paco Rabanne“ rankinė? Net ir labai atidžiai įsižiūrėjus, E. Boldrin žavesyje neįmanoma išskirti nei vieno konkretaus veiksnio.

Erika Boldrin

„Elegantiška, minimalu ir moteriška“ – būtent taip pati E. Boldrin apibūdina savo asmeninį stilių. Ji tvirtina, kad mėgstamiausias jos derinys yra ypač paprasta trumpo sportinio švarkelio ir džinsų formulė, kuria pasikliauname daugelis mūsų. Ir net kai jos įvaizdis tampa sudėtingesnis, ji visada žino, kada jis tinkamas išėjimui į žmones.

„Nepersistenkite ir įsitikinkite, kad pasirinkote teisingus aksesuarus“, – pataria italų stilistė.

O kaip dėl plaukų? „Nenaudoju cheminių produktų, tik biologinius ir veganiškus. Lioviausi naudojusi plaukų stiprinimo priemones ir mano plaukai tapo sveikesni ir stipresni. Naudoju daug natūralių aliejų“, – neslepia E. Boldrin.

Dabar turėtų pakakti įkvėpimo pasirūpinti savimi nuo galvos iki kojų.

Meistriškai sustyguotus Erikos Boldrin drabužių derinius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)