1. Į savo maisto racioną įtrauk aštrų maistą.

Kapsaicino medžiaga, kuri yra aktyvus pipirų komponentas, sukelia aštrumo pojūtį burnoje. Ji taipogi skatina plaukų augimą bei užtikrina jų stiprumą. Tad jeigu retai valgį gardinate pipirais, laikas juos pamėgti.

2. Naudokite biotino papildus.

Biotino taipogi gausu ir daržovėse. Stenkitės valgyti daugiau pomidorų, morkų bei romaninių salotų. Kitu atveju, naudokite maisto papildus, kurie užtikrins tai, kad jūsų organizme netruktų naudingų medžiagų.

3. Galvos masažas.

Masažuojant galvą suaktyvinama kraujotaka bei stimuliuoja plaukų folikulus.

4. Gerkite sojų pieną.

Sojų piene gausu izoflavonų arba taip vadinamos biologiškai aktyvios medžiagos. Būtent šis komponentas reguliuoja estrogenų kiekį organizme, o tai reiškia, kad jis kartu skatina ir plaukų augimą.

5. Venkite streso.

Kuo mažiau stresinių situacijų, tuo geriau. Būtent jis sumažina plaukų augimą bei yra priežastis atsirasti kitoms ligoms. Stenkitės neigiamas mintis ir emocijas nuvyti į šalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)