D. Colbertas pateikia kelis naudingus patarimus:

TAIP

Tapšnokite ir / arba įmasažuokite.

Švelniai įmasažuoti ir patapšnoti – puiku, pataria gydytoja. Galima švelniai paspaudinėti užtepus kremo, galima tepti švelniais braukiamais judesiais. Dar vienas variantas – užtepti ant vatos lapelių ir kelias minutes palaikyti juos po akimis.

Leiskite kremui įsigerti.

Palaukite minutę (jei įmanoma, dar ilgiau), kol paakių kremas susigers, tik tada tepkite makiažo pagrindą. Taip pudra ar maskuojamoji priemonė nesušoks nuo minkštos paakių kremo tekstūros.

NE

Tepate, tempdamos odą.

„Tempti odos nevalia, – aiškina daktarė Colbert. – Paakių oda- kitokios struktūros nei likusi veido oda, ji jautresnė.“ Jei tepant kremą, paakių oda tempiasi, veikiausiai per stipriai spaudžiate.

Užtepate per daug.

Nuo to kremo veiksmingumas nepadidės, o kremo perteklius pateks į akis ir jas dirgins. Pakanka užspausti ant bevardžio piršto žirnio dydžio kremo kiekį ir paskirstyti jį po antakiu ir po akimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją