„Visų pirma, šie užsiėmimai trunka trumpai, todėl idealiai tinka nuolat besiskundžiantiems laiko stoka. Imponuoja ir tai, kad kompetentingas treneris parenka pratimus, tinkančius kiekvienam individualiai – juk visada malonu, kai atsižvelgiama į asmeninius poreikius. Mėgstu įprastas treniruotes treniruoklių salėje ir raumenų stimuliaciją elektros impulsais. Paprasta – jeigu tai nebūtų veiksminga, nelankyčiau.“

Futbolininko Darvydo Šerno žmona Sandra Šernė treniruotes elektros impulsais atrado vasaros viduryje, kai visa šeima iš Izraelio sugrįžo gyventi į Lietuvą. Nuolat sportavusi Sandra džiaugėsi, kad kurį laiką apleidusi sportą vos per mėnesį treniruočių studijoje atgavo dailias formas.

„Teigiamus pokyčius pastebėjau jau po mėnesio. Galbūt todėl taip greitai, jog niekada neturėjau antsvorio? – svarsto Sandra. – Sportuoti aš mėgstu, anksčiau tai darydavau tik sporto salėje, bet pabandžiusi užsiėmimus elektros impulsais likau maloniai nustebinta. Dabar apsilankau ir ten, ir ten.

Tiesa, mano treniruotės elektros stimuliacija trunka ne dvidešimt minučių, kaip įprasta, o kiek ilgiau – trisdešimt, nes jeigu jau sportuoju, tai rimtai ir iki galo. Juk visada yra treneris, kuris prižiūri, kad jaustumeisi gerai.“

„Sport Spot“ savininkas ir asmeninis treneris Nojus Liutikas pasakoja, kad pradedantiesiems rekomenduojama užsiėmimus lankyti du kartus per savaitę – vėliau apsilankymai išauga ir iki trijų. Sportuojama individualiai po vieną arba poroje.

Šios trumpos treniruotės metu stimuliuojama net devyniasdešimt procentų didžiųjų raumenų grupių, todėl ir teigiami rezultatai matyti gana greitai – pradėję čia sportuoti vasaros pabaigoje, jau džiaugiasi gražiu kūnu.

„Lankantys tris kartus per savaitę jau po mėnesio pastebi ženkliai dailesnes kūno linijas. Aišku, mityba irgi ne paskutinėje vietoje – visada rekomenduojama maitintis sveikai. Pirmiausia treniruotes elektros impulsais atradau pats – ilgus metus sportuoju ir to mokau kitus. Išbandžiau įvairią alternatyvą įprastiems užsiėmimams salėje, o rinka naujovių – tiesiog perpildyta. Pamatęs efektą supratau, kad negaliu to nepasiūlyti ir kitiems. Stimuliacija elektros impulsais tinka ne tik niekada nesportavusiems, bet ir sportininkams profesionalams“, – pasakoja N.Liutikas.

„Sport Spot“ surengtoje atidarymo šventėje be Viktorijos Macijauskienės ir Sandros Šernės buvo galima sutikti ir kitus gerai žinomus žmones, savo kūną patikinčius šios studijos treneriams: dainininką Jeronimą Milių, papuošalų kūrėją Simoną Brazdžionytę, aktorių Mindaugą Papinigį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)