Trečiadienio rytą „Make Up For Ever“ studijos duris pravėrusi Justina vargiai žinojo, ko tikėtis. Mergina teigė, kad dažniausiai į darbą nesidažo, o profesionalaus vizažisto kėdėje yra sėdėjusi tik dusyk, vieną jų – atliekant paprastą dieninį makiažą.

Laimė, vizažistė Monika Jazbutytė („JazbArt“) jau buvo paruošusi planą. Justinai nuspręsta atlikti Holivudo vertą makiažą, kurio akcentai – tobulai lygi oda, kruopštesnis veido modeliavimas, spindinčios akys ir preciziškai padažytos lūpos. Neapsieita ir be dirbtinių blakstienų, kurios ypač tinkamos vakariniam ar proginiam įvaizdžiui.

Štai, kaip Justina atrodė prieš pokyčius:

Pokyčių projektas, Justina

Raudonojo kilimo įvaizdis nebūtinai turi būti itin ryškus, todėl vizažistė Justinai parinko natūralius žemės spalvų, subtiliai žėrinčius šešėlius. Nedramatizuota ir su veido kontūravimu – tinkamai parinkti atspalviai leido sudaryti ant veido linkių krentančio šešėlio įspūdį.

Lūpos – tik paryškintos ir tinkamai suformuotos. Juk ne veltui vizažistų kalama taisyklė – jei akys ryškios, lūpos turėtų būti subtiliau padažytos.

„Kadangi paprastai kasdien makiažo nesidarau, pamačiusi save veidrodyje su vakariniu makiažu tikrai nustebau. Prisipažinsiu, užtrukau kelias sekundes, kol supratau, kad žiūriu į save. Atrodžiau visai kitaip nei įprastai.

Anksčiau tik kelissyk esu sėdėjusi profesionalaus vizažisto kėdėje, todėl tikrai nesu pratusi prie tokių pokyčių. Esu be galo dėkinga ir patenkinta meistrės kruopštumu ir darbu. Ji puikiai išrinko spalvas, derančias prie bendrų veido bruožų, akių spalvos. Rezultatas puikus!“ – savo virsmu džiaugėsi makiažo modelis.

Justina po makiažo transformacijos:

Pokyčių projektas, Justina

Daugiau nuotraukų kviečiame apžiūrėti DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)