DELFI TV Gyvai konferencijoje viešėjęs plaukų stilistas ir įvaizdžio namų „Kukla Beauty Box“ įkūrėjas Kęstas Rimdžius sako, kad šviesinti plaukai sugeria visus atspalvius, tad juos prižiūrėti reikia itin rūpestingai. Pradedant naudojamomis priemonėmis, baigiant vandeniu, kuriuo trenkame plaukus.

„Jei namo vamdžiai seni, nekeisti arba juose trūksta filtrų, vandenyje ilgainiui ima formuotis rūdys. Geležis sluoksniuojasi ant plaukų ir palaipsniui pradeda keisti jų atspalvį. Dažnai išgirstu, kad vasarą dažant plaukus atsiranda ryškiai geltonas atspalvis. Būtent nuo rūdžių ir atsiranda“, – sakė K. Rimdžius.
Kęstas Rimdžius

Stilistas teigė, kad savo praktikoje yra sutikęs moterų, nukentėjusių nuo šio nemalonaus reiškinio. Tad tai – ne mitas, o realybė.

„Viena mano klienčių penktadienį nusidažė plaukus, šeštadienį išvažiavo į sodybą ir po pirmojo plaukų plovimo tapo geltona. O nuimti geltonumą – labai sunkus procesas. Visi spalvos nuėmimai dar labiau išryškina spalvą“, – pasakojo plaukų dažymo ir kirpimo virtuozas.

A. Gilytės ir K. Rimdžiaus pokalbis apie plaukų priežiūros subtilybes, madų vaikymąsi ir nedovanotinas klaidas, kurias daro dažna moteris:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)