„Dėl informacijos gausos, tikrai labai sunku atsirinkti ir pasirinkti prie vestuvinės suknelės tobulai tinkantį įvaizdį, – pastebi naujos „Lotus bridal“ kolekcijos kūrėja Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė. – Bet, kad ir kiek pastangų reikalautų, niekada nepamirškite makiažo ir šukuosenos priderinti prie bendro stiliaus – tai sukuria esminį efektą.“

Anot jos, jei nuotaka renkasi klasiką, plaukus derės surišti į kuodą, uodegą ar glotniai sugarbanoti, rašoma pranešime spaudai.

„Tik, aišku, reikia atkreipti dėmesį į veido bruožus, – pataria pašnekovė, – Taip pat derinkite ir makiažą.“

Jei jis – romantiškas, tada, įvaizdžiui paryškinti, labai tiks šilti
atspalviai.

„Nenaudokite labai ryškių spalvų ir atspalvių. Bet jei rinksitės modernų stilių, tuomet jau galite eksperimentuoti – tiek su makiažu, tiek su plaukais. Makiaže gali būti ryškios spalvos, galbūt nestandartiniai pravedimai akims ar keistos formos kuodai“, – kalba dizainerė.

Pagrindinė rekomendacija, jos teigimu, yra nenukrypti nuo savo kasdieninio stiliaus.

„Jei gyvenime prioritetas yra ryškus ir ekstravagantiškas įvaizdis, tai ir per vestuves derėtų rinktis drąsesnes detales. O jei esate romantiška asmenybė, tuomet tegu pasletiniai tonai, vėjavaikiškos garbanos ir lengvumas dominuoja šventėje. Būkite savimi – juk tai nuostabu“, – nedvejoja I. Rutkauskaitė-Naujokė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją