Socialinius tinklus šia tema susprogdino grožio turinio kūrėja Georgia Barratt, kuri išsamiai paaiškina, ką reikėtų daryti, kad paso nuotrauka išeitų tobula. Turbūt visi žinome, jog paso nuotraukose veido išraiška turi būti tarsi nuobodžiaujanti, o ir apšvietimas kabinoje ne pats geriausias, tad reikia pasitelkti šiek tiek pastangų, praktikos bei makiažo priemonių, rašoma „Vogue“.

To rezultatas bus lengvumą perteikiantis makiažas, kuris leis grožėtis savo paso nuotrauka, bet tuo pačiu jus bus galima iš jos atpažinti net tada, kai realybėje būsite visai be makiažo.

Padedami garsios makiažo meistrės Matos Mariélle, nagrinėjame pagrindinius šios tendencijos elementus ir aiškinamės, kaip geriausiai pasiekti šį įvaizdį.

Pradėkite nuo lengvo ir nepriekaištingai atrodančio makiažo pagrindo

„Mano mėgstamiausi produktai, skirti sukurti tobulą odos spindesį paso nuotraukoje, yra lengvi, bet iš karto išryškinantys odą“, – dalijasi M. Mariélle.

Kai reikia sukurti tobulą makiažo pagrindą, ji pirmenybę teikia lengvesnėms priemonėms, kurios leidžia atsiskleisti natūraliam odos švytėjimui.

Pridėkite veido kontūravimą

Kabinų, kur daromos pasų nuotraukos, apšvietimas paprastai panaikina ryškesnius veido bruožus, todėl verta dirbtinai makiažo priemonėmis imituoti šešėlius ir šviesesnes vietas. Kontūravimas yra labai svarbus apibrėžiant žandikaulio liniją, smilkinius, vietas virš skruostų, nosies ir smakro.

Natūralūs, bet prižiūrėti antakiai

Sutvarkyti antakiai yra vienas svarbiausių komponentų norint pasiekti tobulą makiažą, padėsiantį gerai atrodyti paso nuotraukoje.

Paryškinkite akis

Iliuziją, kad akys pailgėja, sukuria akių pieštukas ir prie akių kampučių pridėtos dirbtinės blakstienos.

Užtepkite lūpų pieštuką ir daug blizgesio

Kalbant apie lūpas, svarbiausia yra kontūro pieštukas, kurio atspalvis turėtų būti kuo artimesnis jūsų natūraliai spalvai. Naudokite maitinamuosius lūpų balzamus, blizgius.

Paskutinis akcentas

Norint, kad makiažas būtų užtvirtintas ir fotografuojantis atrodytų nepriekaištingai, itin svarbu naudoti purškiklį, kuris jūsų makiažą užfiksuotų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)