– Kokios naujausios makiažo tendencijos, kuriomis reiktų pasitikti naujus metus?

– Visuomet sakau, kad pagrindinė ir svarbiausia tendencija, kad tai būtų stilius, kuris tinka būtent tai moteriai. Mano nuomone, šventinis laikotarpis – tai puikiausia proga ir makiažą išbandyti kiek kitokį. O kada, jei ne per ryškiausias metų šventes?

Milita Daikerytė

Šių metų šventinio makiažo tendencijos gan ekstravagantiškos – akcentai ryškūs ir blizgūs, labai akivaizdūs, grafiški. Jeigu jau blizgučiai – tai ryškūs ir dideli, jeigu pravedimas – tai storas ir išraiškingas.


Dominuoja ir perlamutriniai, žali atspalviai. Manau, kad kiekvienas vizažo meistras dėsto skirtingą tendenciją. Stilistiškai aš esu už efektingumą, tačiau jei pasiekta, kiek įmanoma subtiliau. Man svarbu, kad makiažas būtų išraiškingas, tačiau neagresyvus.


– Visi žinome, kad juoda maža suknelė yra puiki išeitis, kai nežinome, ką apsirengti, o koks makiažas yra saugus variantas darbo vakarėliui?

– Mano nuomone, jeigu nėra galimybes apsilankyti pas profesionalų vizažistą, kuris patars ir padės pasiruošti šventei – mažiau yra daugiau. Tuomet jau geriau nesistengti perkrauti makiažo ir pasidžiaugti gaiviu makiažu. Saugiausias pasirinkimas bus tiesiog lengvai paryškinti savo bruožus, veido kontūrus bei suteikti jam švytėjimo, o jeigu bruožai leidžia – paryškinti lūpas išraiškingesne spalva, kas butų puikus akcentas.

– Ar vakarinis makiažas yra tinkamas tik vakariniam renginiui, o dieninis makiažas skirtas – dienai? Jei klientė nemėgsta sunkaus vakarinio makiažo, ar vakarinėje šventės dalyje galima būti su dieniniu makiažu?

– Tikrai taip! Moteris moteriai nelygi – kas vienai yra dieninis, kitai gali būti vakarinis šventinis makiažas. Studio M būtent „express“ dieninio makiažo paslauga yra pati populiariausia. Moterys vis labiau nori pasimėgauti makiažo procesu grožio studijoje, pasilepinti ir skirti laiką sau, bet didžioji dauguma moterų, ypač brandesnio amžiaus mėgsta labai švelnų lengvą makiažą. Todėl joms „dieninis“ makiažas yra puikiausia išeitis, norint atrodyti ne taip, kaip kasdieną, išskirtinai, bet tuo pačiu jaustis savimi.

– O ar įmanoma pašvelninti vakarinio makiažo variantą? Kaip tai padaryti? Kaip pvz. jei nemėgstu dūminių akių ir tamsių lūpų dažų.

– Kalbant iš patirties, bet kurį makiažą gelbsti kruopščiai priklijuojamos blakstienos. Jos atveria akis, neapsunkina ir nepiktina žvilgsnio. Subtiliai priklijuojamos blakstienos yra daug geresnis pasirinkimas, nei žmogui netinkamas dūminis akių makiažas.

– Koks makiažas yra tikra atgyvena ir taip tikrai nerekomenduotumėte dažytis per šventes, nes kitu atveju liksime nemadingos?

– Dabar jau tokio nėra! Makiažas yra visiška laisvė ir kūryba. Ypač dabar yra priimtini įvairus stiliai ir makiažo įvaizdžiai. Tiek labai ryškus, spalvoti šešėliai, tiek visiškai natūralus – „nuogas“ makiažas. Mano nuomone, svarbiausia, kad makiažas butų įvaizdžio dalis ir tiktų prie bendro apsirengimo ir temos. Nepamirškite, kad teminiame vakarėlyje makiažas gali būti jūsų išeitis bet kokiam kostiumui!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)