Štai grožio ritualai ir kosmetikos priemonės, ko iš tiesų reikia moterims, norinčioms kasdienybėje suspėti viską. Šį kartą jas įvardino makiažo specialistė Milita Daikerytė ir modelis Solveiga Mykolaitytė, apsilankiusios tarptautinės viešųjų ryšių agentūros „Polhem PR“ grožio naujienų pristatymo vakarėlyje.

Milita Daikerytė

Militos Daikerytės TOP10

1. Dantų pasta
2. Vandens stiklinė
3. Lūpų pieštukas

„Lūpų dažų nenaudoju, jau daug metų renkuosi tik lūpų pieštuką. Tai buvo pirmoji makiažo priemonė, prie kurios aš taip prisirišau iki pat dabar. Aš net akių nesidažau, turi būti labai išskirtinė proga, kad pasidažyčiau akis netgi blakstienų tušu, tačiau be lūpų pieštuko savo grožio ritualuose aš niekaip neišsiversčiau“, – atskleidė Milita.

4. Antakių pieštukas
5. BB ar CC kremas
6. Kramtomoji guma
7. Plaukų šepetys
8. Kompaktinė pudra
9. Laisvalaikio batai
10. Žiedas

„Iš namų neišeinu be žiedo ar apyrankės, be kažkokio rankos papuošalo. Jei jau puošiuosi, tai būtent rankų papuošalais“, – sakė M. Daikerytė.

Milita Daikerytė

Solveigos Mykolaitytės TOP10

1. Lūpų blizgis
2. Veido tonikas
3. Kvepalai
4. Aliejukas plaukams
5. Kūno kremas
6. Drėkinamasis veido kremas
7. Blakstienų tušas
8. Micelinis vanduo
9. Serumas
10. Solveigos rytas prasideda stikline vandens su citrina, tačiau vakaro užbaigti Solveiga negali, jei nenusivalo makiažo.

„Negaliu nueiti miegoti nenusivaliusi makiažo. Tai yra didžiausia taisyklė mano gyvenime“, – teigė Solveiga.

Solveiga Mykolaitytė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)