Vyšninė spalva

Tamsiai raudona nagų lako spalva nepavaldi laikui, ji visada madinga, tad ir šį rudenį tokia išliks, rašoma portale „Whowhatwear“.

„Manau, šių metų rudens ir žiemos sezonu labai išpopuliarės tamsiai mėlyna, žvilganti juoda, tamsiai raudona, vyno nagų lako spalvos“ – teigė nagų stilistė Michelle Class.

„Nagų lakas „Malagos vynas“ yra klasikinės, tamsiai raudonos spalvos, kuri taip žaviai dera prie šaltojo sezono garderobo“, – sakė nagų stilistė Iram Shelton.

Ji taip pat patarė, kaip nuvalyti tamsesnių spalvų nagų laką: „Aš visada rekomenduoju patepti nagų pagrindus nagų odelių aliejumi, suvilgyti vatos diskelį lako nuėmimo skysčiu, palaikyti jį prie nago 10–15 sekundžių, o tada vienu brūkštelėjimu nuvalyti laką. Stenkitės nepaliesti vatos diskeliu odos aplink nagą, nes galite ištepti ir bus sunkiau nuvalyti.“

Tamsiai mėlyna spalva

Rudenėjant bus madinga daug žavių mėlynų atspalvių – nuo labai gilios, tamsiai mėlynos iki šviesesnės ir ryškesnės kobalto spalvos. Jeigu juodas nagų lakas jums atrodo per tamsus, bet norisi tamsių nagų, puikus pasirinkimas – mėlyna nagų lako spalva, be to, tamsiai mėlyni atspalviai tinka trumpiems nagams. Nagų stilistė Julia Diogo pataria – tamsiai mėlynas nagų lakas dera su auksiniais papuošalais.

Prancūziškas manikiūras su juodais nagų galiukais („tuxedo“)

Prancūziškas manikiūras vasarą dominuoja, o vos pakoreguota ši tendencija persikels į rudenį.

„Prancūziški nagų galiukai niekada nepabosta, – teigė I. Shelton. – Rudenį galime tikėtis daug tamsių spalvų nagų galiukų, galimos ir variacijos, kai kita spalva lakuojamos ir nagų plokštelės – tai žavus klasikinio manikiūro pa įvairinimas.“

Norinčioms pasidaryti prancūzišką manikiūrą pačioms ji pataria: „Nulakuokite nagus perregimu pagrindu. Tada nulakuokite pasirinkta spalva nagų galiukus, lakuokite iš abiejų kraštų iki centro. Arba galite įsigyti lipdukų prancūziškam manikiūrui. <...> Po ranka turėkite nagų lako valiklio, jei tektų pavalyti.“

Prabangi žalia spalva

Žali nagai – rudens ir žiemos viena mėgstamiausių tendencijų, kuri kasmet grįžta. Vasarą karaliavusios mačia arbatos ar pistacijų atspalviai vėstant orams pereis į tamsiai žalią.

„Merginoms ir moterims vis dar patinka minimalistinė tamsiai žalių nagų tendencija. Sakyčiau, gražiausiai atrodys trumpi tamsiai žaliai nulakuoti nagai. Prabangiai atrodo ir tamsiai rudi, raudoni ar mėlyni nagai“, – aiškino I. Shelton.

Natūralios spalvos nagai

Esate minimalistė? Natūralios spalvos nagų lakas su švelniai sėliniu ar rožiniu atspalviu buvo madingas visus 2023-iuosius. Tai neįpareigojanti, prie visko deranti nagų spalva, su kuriai šiaip ar taip atrodysite tvarkingai. Norint nusilakuoti tokia spalva nagus pačioms, nebus sudėtinga – pakanka apdilinti nagus su dilde ir atstumti odeles. I. Shelton turi mėgstamus du šviesius atspalvius ir sako, kad tai – jos stilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)