Kvadratiniai ovalai

Geriausia nagų forma yra ta, kuri jums labiausiai patinka, tačiau J. Brush pirmenybę teikia stačiakampiam ovalui – stačiakampio formos nagams suapvalintais kampais.

„Aš darau šiek tiek suapvalintą, šiek tiek stačiakampę formą“, – teigė ji. Kodėl?

J. Brush aiškino, kad visiškai stačiakampis nagas yra pernelyg kampuotas: „Kampai užsilenkia, kai bandau užsekti džinsų sagas.“ Tačiau ovalo formos nagas gali greitai tapti pernelyg smailas ir atsidurti stileto teritorijoje. Paprastas patarimas, kaip formuoti stačiakampio formos ovalą, yra atkartoti savo nago odelių formą.

„Tai puikus būdas pamatyti, kokia nago forma geriausiai tiks jūsų rankoms, – rekomendavo J. Brush. – Pažvelkite į savo odelių formą ir prie jos prisiderinkite.“

Meniški nagų lipdukai

J. Brush prognozuoja, kad nagų lipdukai taps dar populiaresni, nes prekių ženklai sugalvoja, kaip padaryti, kad jie atrodytų ne kaip lipdukai, o kaip profesionalus nagų menas. „Man patinka nagų lipdukai, – džiūgavo J. Brush. – Mano mėgstamiausias prekės ženklas yra „Deco Miami“. Jie ilgai išsilaiko ant nagų ir turi įdomių dizainų. Tiesiog priklijuokite juos ant nago ir užtepkite viršutinį lako sluoksnį.“

„Skittles“ spalvų prancūziškas manikiūras

Prancūziškas manikiūras su įvairiaspalviais nagų galiukais yra pats mėgstamiausias J. Brush nagų dizainas – ir jis itin tinka šiam metui, kai baigėsi vasara ir atėjo ruduo.

„Tokie nagai gerai atrodo visoms, – pažymi J. Brush. – Man patinka „Skittles“ nuotaika, kai nagų galiukai būna įvairių spalvų. Tačiau man taip pat patinka balta spalva arba prancūziškas „kūdikio“ manikiūras – jis itin tinka toms, kurios turi trumpesnius nagus.“

(Prancūziškas „kūdikio“ manikiūras – kai baltas nago galiukas būna labai siauras.).

Kokosų pieno nagai

Panašiai kaip ir „glaistytų keksiukų“ tendencija, sulaukusi savo populiarumo, rudenį dar labiau įsitvirtins „pieniškas“ manikiūras. J. Brush mano, kad jis yra idealiai neutralus.

„Manau, kad jis toks elegantiškas, – sako ji. – Tiesa, labai sunku rasti pieniškos spalvos permatomą laką, kuris nepaliktų dryžių.“

Svarbu, kad lakas nepaliktų dryžių – tada manikiūras švarus ir elegantiškas. Tai neutralus manikiūras, kai norite, kad nagai atrodytų natūraliai, bet šiek tiek geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją