Nuo patarimų, kaip garbanoti plaukus be kaistančių priemonių, tokios platformos kaip „TikTok“ arba „YouTube“ jau, galima sakyti, plyšinėja per siūles. Kad tamprės arba kojinės gali atstoti plaukų suktukus, teko girdėti milijoną kartų; liaupsių lipniems plaukų suktukams irgi prisiklausėme. Žvaigždžių stilistas, negana to – Kardashianų ir Jennerių klano numylėtinis, Andrew Fitzsimonsas per pokalbį su portalu „Seventeen“ išvardijo net 11 (!) veiksmingiausių (vėl !) patarimų, kaip suformuoti garbanas neveikiant plaukų karščiu. Bet šįkart nusiteikti informacijos lavinai nėra jokio reikalo: siūlome išmėginti vieną triuką, kuris iš pažiūros įtikina.

Prireiks tik tamprių. Taip taip, to daugiafunkcio rūbo, su kuriuo galima slankioti po namus, kai norisi jaukumo, kurį galima derinti prie aukštakulnių, kai maga pasipuikuoti grakščia figūra, arba prie kedų žengiant į sporto salę. Plaukų formavimas, kaip jau supratote, – dar viena tamprių funkcija.

Puslapis, kuriame pristatytas plaukų garbanojimo su tamprėmis metodas, platformoje „TikTok“ jau peržiūrėtas daugiau nei 236,3 mln. kartų. Jame galima rasti tonas filmukų, kuriuose tiktokerės (turinčios ilgus ir vidutinio ilgio plaukus) su įkarščiu demonstruoja, kaip viską atlikti ir kaip atrodo darbo rezultatas (pasiekiamas per naktį).

Taigi, raskite tampres ir pirmyn!

• Plaukus perskirkite per vidurį ir padalinkite į dvi dalis.
• Tampres ant galvos užsidėkite taip, kad kiškos karotų per šonus – kaip kasos.
• Iš pradžių „sutvarkykite“ vieną pusę. Suimkinte tamprių kišką ir apsukite aplink ją iš priekio atskirtą plaukų sruogą. Jos nepaleiskite.
• Tada apsukite aplink kišką iš nugaros atskirtą sruogą ir ją taip pat laikykite.

• Dabar ir vėl atskirkite sruogą iš priekio, pridėkite ją prie anksčiau iš priekio atskirtos sruogos ir abi į vieną sujungtas sruogas apsukite aplink kišką.
• Tą patį padarykite su sruoga, kuri buvo atskirta iš nugaros.
• Taip besidarbuojant kišką pavyks apsukti visais vienoje pusėje esančiais plaukais.

• Kai viena pusė bus baigta, sutvirtinkite plaukų galus gumele, kad neišsileistų „kasa“, ir pereikite prie kitos pusės.
• Kai baigsite ir antrą pusę, sukryžiuokite abi kasas už nugaros, o kiškų galus suriškite viršugalvyje – virš kaktos.
• Dabar paėmusios už tamprių juosmens užsimaukite tampres ant galvos tarytum kepuraitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją