Kokių grožio taisyklių griežtai laikotės?

– Stengiuosi gerti užtektinai vandens ir išsimiegoti. Per mažai miegant, neatsinaujina organizmo ląstelės, nepailsima. O jei negersite užtektinai vandens, susiraukšlėsite kaip suvytęs obuolys.

Koks grožio patarimas jums atrodo nesąmonė?

– Vengti saulės. Man tiesiog būtina kasdien 15–20 minučių pabūti saulėje.

Pratęskite sakinį. Man patinka, kai mano plaukai...

– Tiesūs. Kai buvau maža, turėjau tiesius, ilgus plaukus iki sėdynės, netgi ilgesnius. Kai mama leido daryti su plaukais, ką noriu, aš, deja, nusikirpau trumpai. Ir jie niekada nebeataugo iki buvusio ilgio. O nusikirpusi trumpai, pamačiau, kad mano plaukai garbanojasi.

Kodėl taip nutiko?

– Plaukai buvo labai ilgi, sunkūs ir išsitiesindavo. O kai juos pasikirpau, nustebau, kad jie garbanojasi.

Ar teko iš naujo mokytis tvarkytis plaukus?

– Taip. Turėjau išmokti juos išsidžiovinti džiovintuvu.

Draugai

Neseniai viename interviu sakėte, kad nenorite būti žila. Kaip manote, ar Holivude tebėra tabu moterims rodyti savo žilus plaukus?

– Ne, manau, tai asmeninis pasirinkimas. Nemanau, kad egzistuoja tabu. Jei sukursime tabu, jis egzistuos, bet, sakyčiau, jei žmonės nori vaikščioti su žilais plaukais, taip ir turi daryti. Tiesiog aš to nenoriu.

Nuolat keliaujate. Koks miestas ar šalis jums gražiausia?

– Paryžius. Jis nepaprastas. Mane žavi nerūpestingas, žavus paryžiečių stilius. Moterys susegusios plaukus į netvarkingą kuodą arba vilki gražius paltus. O architektūra! Visas miestas – tarsi pasaka.

Tarkime, atsidūrėte negyvenamoje saloje. Kokius tris grožio produktus norėtumėte turėti su savimi?

– Kremą nuo saulės, nenuplaunamą plaukų kondicionierių ir lūpų balzamą.

Jei galėtumėte pakeisti vieną nuostatą apie grožį, kokia ji būtų?

– Grožį veikia laikas. Sulaukus bet kokio amžiaus, grožis yra žavus. Šiais laikais mes labiau savimi rūpinamės. Daug sužinome apie organizmo sveikatą, tai turi įtakos išvaizdai, grožiui. Manyčiau, banalus posakis „kaip tokio amžiaus, atrodai gražiai“ – senas pavyzdys, kuris nebeegzistuoja.

– Tarkime, gaunate 20 dolerių, už kuriuos galite kažką įsigyti kosmetikos parduotuvėje. Ką pirktumėte?

– Tai gražina mane į vaikystę. Tikriausiai išsirinkčiau žurnalą, paskui – skaistalus, pasidairyčiau po nagų lakų skyrių.

Ar šiuo metu turite mėgstamą nagų lako spalvą?

– Natūrali, blyškiai rožinė, o žiemą – vyšninė.

Kokia moteris šiuo metu jus labiausiai įkvepia?

– Jauna moteris – Greta [Thunberg]. Jos tvirtumas, žinios, bebaimiškumas, drąsa stoti prieš žmones, kuriais reikia konfrontuoti. Ji neįtikėtinai šauni. Kas dar įkvepia? Mane įkvepia moterys. Po galais, visos moterys įkvepia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)