„Pradinėje mokykloje nė vienas vaikas nenorėjo būti mano draugu. Pamenu, kartą mokytojai net teko prašyti dviejų mano bendraklasių, kad palaikytų man kompaniją per pertrauką, o jos pasipūtėliškai tarė „kodėl gi mes turime su ja elgtis lyg su princese?“.

Mano širdis dužo į šipulius. Tepasakiau, kad jos neprivalo būti su manimi ir mergaitės nurūko savais keliais. Aš buvau vienišas, labai vienišas vaikas“, – sako E. Delmundo.

Įžengusi į paauglystę E. Delmudo svarstė apie apgamų šalinimą, tačiau po vizito pas gydytoją prognozės nebuvo optimistiškos – apgamų šalinimas galėjo sutrikdyti jaunos merginos sveikatą.

E. Delmudo pamena, kad tądien tvirtai nusprendė pabandyti pamilti savo kūną tokį, koks jis yra. Regis, jai puikiai pavyko, mat šiuo metu ji laukia 2018 m. Malaizijos grožio konkurso atrankos rezultatų.

„Visada svajojau išbandyti savo jėgas grožio konkurse. Jaučiu, kad tai geriausias būdas pasauliui parodyti mano išskirtinumą ir naujai užgimusį pasitikėjimą savimi. Viliuosi, kad įkvėpsiu kitus žmones“, – sako E. Delmudo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)