Make Up For Ever“ studijos vizažistė Monika Jazbutytė Sandrai sukūrė rudeniu dvelkiantį makiažą – akis ryškino žemės atspalvių šešėliais, lūpoms parinko šaltojo sezono tendencijas atspindinčias spalvas.

Sandra turi išraiškingus bruožus ir nepretenzingą veido odą, tad vizažistei beliko tik paryškinti tai, ką modelis turi gražiausio.

„Atsižvelgiant i Sandros bruožus ir rudens tendencijas, parinkome šiltų atspalvių šešėlius, kuriuose yra blizgių dalelių. Lūpas nuspalvinome greipfrutų ir apelsinų atspalviais, kontūravimui parinkome persiko atspalvio skaistalus. Tokiu makiažo miksu galima sukurti išskirtinius įvaizdžius“, – kalbėjo vizažistė.

Štai, kaip Sandra atrodė prieš makiažą:

Sandra po makiažo transformacijos:

Sandra

„Į šį nuotykį leidausi su malonumu, nes įvairūs pasikeitimai, naujo stiliaus, makiažo išbandymai, ar tiesiog amplua keitimas man prie širdies.

Makiažas patiko, tiesa, šiek tiek keistai jaučiausi su ryškiai padažytomis lūpomis ir man neįprasta banguotų plaukų šukuosena. Vis dėlto, dažnai tenka fotografuotis ir filmuotis reklamoms, tad įvaizdžio pokyčiai man nėra svetimi ar šokiruojantys. Ši makiažo transformacija buvo išties smagi patirtis“, – sakė pokyčių dalyvė.

Sandros pokyčius, fotosesiją ir projekto užkulisius galite išvysti DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)