E. Krocas neseniai lankėsi Los Andžele, kur dalyvavo „Face Awards” renginyje kaip Baltijos šalių atstovas. Kartu su juo apdovanojimuose dalyvavo žymiausi pasaulio grožio srities atstovai.

Vaikinas pasakojo, kad šie apdovanojimai buvo jo tolima svajonė ir jis nesitikėjo, kad būdamas dvidešimties metų pasieks tai, apie ką visada svajojo.

„Prieš 3 metus pirmą kartą pabandžiau atlikti makiažą. Jį dariau visiškai paslapčia ir nesakiau net savo artimiesiems. O kai prasitariau, jie sakė, kad tai tik žaidimas ir patarė imtis rimtesnės veiklos. Tačiau aš nepasidaviau ir buvau įsitikinęs, kad turiu daryti tą, kas man patinka.

Išvažiavau iš mažo miestelio gyventi į Kauną. Aš visada sakau, kad mažas miestelis – dideli norai. Bet vien troškimų nepakanka, reikia didelio darbo. Aš visuomet savimi labai tikėjau ir dėl to dabar tapau toks, apie kokį save visada svajojau”, – atviravo Egidijus
Vizažistas Egidijus Krocas

E. Krocas pasakojo, kad makiažą visada sieja su merginų charakteriu: „Pabrėžiu jų savybes, svarbu, kad jos išliktų savimi ir kad įgytų daugiau pasitikėjimo”.

Vizažistas teigė, kad rudenį turėtume pabrėžti bohemiškumą: „Rudenį siūlyčiau nepabijoti raudono vyno, gelsvų atspalvių. Ruduo yra tinkamas metas parodyti bohemišką asmenybę“.

Taip pat jis sako, kad akių šešėlių spalvą reiktų derinti ne prie plaukų, o prie akių spalvos.

„Pavyzdžiui, mėlynakėms merginoms rekomenduoju nebijoti lapės kailio spalvos, nes tai yra visiškai priešinga spalva šiai akių spalvai ir ji tik dar labiau išryškins akių melsvumą. O, jei norite akių spalvą melsvumą pritempti prie ryškiai melsvo vandenyno spalvos – siūlau naudoti bordo atspalvio lūpdažį“, – pasakojo jis.

Žaliaakėms Egidijus rekomendavo naudoti kaštono atspalvio šešėlį. Pasak jo, violetiniai akių šešėliai dar labiau išryškina žalias akis.

O, štai rudoms akims, pasak vizažisto, tinka viskas: „Nepabijočiiau juodos spalvos pieštuku pabrėžti vandens liniją. Tai sukurtų itin dramatišką įvaizdį kasdienai. Taip pat rekomenduoju lengvą anglies spalvos akių šešėlį, nes jis labai išryškins akių sodrumą“.

Būtent tokį rudeninį dramatišką įvaizdį jis pademonstravo ant žinomos vlogerės.
Vizažistas Egidijus Krocas

Seminaro metu E. Krocas taip pat atskleidė, kad Amerikoje merginos nebijo ryškesnių makiažų, eksperimentuoti. Pasak jo, ten merginos nori likti pastebėtos. O lietuvės, sako, vis dar šiek tiek konservatyvios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)