Renginio metu pristatytas naujasis kompanijos pavadinimas „NewCrush“ (liet. nauja simpatija) ir įvaizdis, rašoma renginį organizavusios reklamos agentūros „Polhem“ pranešime spaudai. Tam, kad būtų lengviau atpažįstami ir įsimenami užsienio rinkoje, kompanijos atstovai nusprendė pakeisti įmonės įvaizdį ir pavadinimą.

Anot įmonės atstovų, naujasis pavadinimas ne tik sukuria platesnę prekės ženklo tapatybę, bet ir daug taikliau įkūnija įmonės idėją – priversti žmones nusišypsoti visomis prasmėmis.

Į pasimatymą su naująja simpatija susirinko gausybė žinomų Lietuvos moterų, tarp jų buvo ir dizainerė Julija Žižė, žinomos vizažistės Deimantė Kazėnaitė, Justina Gafarovaitė, Neringa Čukinienė, Alina Silivanova, plaukų stilistė, „Jazz'as plaukuose“ įkūrėja Liuda Šluinskytė, modeliai Simona Starkutė, Solveiga Mikolaitytė, tinklaraštininkė Simona Burbaitė, Ieva Swan, neseniai vaikelio susilaukusi Inga Žuolytė ir daugelis kitų.

Kviečiame žvilgtelėti į viešnių pasirinktus įvaizdžius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)