Kai svetainė byrdie.co.uk pakalbino makiažo specialistus ir paklausė, kokių grožio priemonių jie nebenaudoja, minėti įtarimai pasitvirtino: sunkūs, matiniai makiažo pagrindai keliauja užmarštin.

Pamirškite: tirštą, matinį makiažo pagrindą

Aktualu: švytintis, permatomas veido padengimas

„Niekas daugiau nebenaudoja sunkių, matinių pagrindų. Grožį žudo stresas. Jei savęs nekontroliuosite, jokie populiariausi produktai nepašviesins blausios odos ir neužmaskuos raukšlių“, – sakė „Seed to Serum“ kūrėja Megan Schwarz.

Visažistė Sonia Kashuk, įkūrusi kosmetikos liniją „Sonia Kashuk Beauty“, tam pritaria: „Priemonės, kurių tekstūra primena sunkius, matinius produktus odai, išeina iš mados. Pakito produktų tekstūra, patobulėjo sudėtinės dalys. Padidėjus susidomėjimui odos priežiūra, žmonės trokšta turėti švytinčią, dailią odą, o matinis veidas neturi jokių aspektų“.

Pamirškite: blakstienų tušo pagrindą

Aktualu: blakstienų tušas „viskas viename“

„Dabar blakstienų tušas turi tiek daug privalumų ir yra taip ištobulintas, jog nėra reikalo po juo tepti pagrindą“, – sakė visažistė ir „Winky Lux“ produktų vadybininkė Kristen Leonard.

Pamirškite: švytinčius lūpų dažus

Aktualu: visiškai matinė lūpų spalva

„Švytintys lūpų dažai tikrai nėra ta priemonė, kurios ieškotų šiuolaikinės merginos. Manau, kad ši lūpų tendencija yra šiek tiek pasenusi. Šiais laikais mes linkstame į kraštutinumus: arba itin matinės, arba itin žėrinčios lūpos. Žinoma, dažykite jas ir eksperimentuokite!“, – teigė „L'Oréal Paris“ garsenybių visažistas seras Johnas.

Pamirškite: birius akių šešėlius

Aktualu: pieštukai ir skysti akių šešėlių pakaitalai

„Galima sakyti, kad aš nebenaudoju akių šešėlių. Vietoj jų renkuosi skirtingų spalvų pieštukus. Juos užtepu ir tada formuoju akį arba pašviesinu spalvomis, nebijodama, kad akių šešėliai nubyrės.

Pieštuku galima pratęsti akį į išorinius kampus ir, jei reikia, pridėti raiškos skystais šešėliais ar skystu kontūru“, – teigė įžymybių visažistė Tina Turnbow.

Pamirškite: ryškų kontūravimą

Aktualu: subtilios bronzinės spalvos užuominos

„Man atsibodo viską kontūruoti! Kiekvienai moteriai nereikia kontūravimo paletės. Beveik visi gamintojai buvo pasidavę šiai tendencijai ir siūlė kontūruoti veidus tiek, kad žmogus tapdavo neatpažįstamas. Kurį laiką tai buvo įdomu, bet atėjo laikas atsipalaiduoti“, – sakė visažistė Brittany Spyksma.

Kad išgautumėt subtilų, bronzinį švytėjimą, ant įprasto pagrindo užlašinkite kelis lašus skystos bronzos arba naudokite bronzantą vieną – taip jūsų veidas įgaus truputį šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)