„Kai tik nusišviesinau, jie nebuvo labai sveiki. Nes padariau tikrai labai kardinalų pokytį: iš juodų plaukų į visišką blondinę. Tai buvo ką veikti“, – pripažino ji.

„Polhem“ agentūros žiniasklaidai skirtame renginyje dalyvavusi D. Kazėnaitė papasakojo, kokias priemones naudoja.

„Dabar aš turiu įdėti minimum kokius penkis kartus daugiau pastangų, norint išlaikyti plaukus gražius, nei kad tekdavo stengtis būnant tamsiaplaukei. Tamsiems plaukams užteko maždaug tiek: pasinaudoti „volume“ (apimtį suteikiančiu, – red.) šampūnu ir jau gražiai atrodai.

Dabar viena iš būtinybių – apsaugos nuo karščio priemonė. Taip pat naudoju drėkinančios linijos šampūnus, palepinu plaukus gydymais. Dar vienas labai svarbus dalykas – naudoju mikropluošto rankšluostį. Paprasti rankšluosčiai daug labiau sausina plauką, o mikropluošto rankšluostis padeda jiems džiūti, išlaikant viduje drėgmę, ir jų nelaužo. Taigi, plaukai nebūna tokie susivėlę.

Ant šviesių plaukų tu viską matai čia ir dabar – kas jiem tinka, kas netinka. Jeigu kokia priemonė netinka, tai matosi iš karto“, – sakė moteris.

O kaip lepinimui skirtos priemonės ir papildomas maitinimas?

„Gerai būklei palaikyti naudoju visokius aliejukus. Bet juos paprastai naudoju prieš plaukų plovimą – palepinu plaukus prieš plaudama, tarsi uždedu kaukę. O po plovimo labiau mėgstu naudoti gerą priemonę nuo karščio ir serumą plaukams“, – pasakojo D. Kazėnaitė.

Dalį laiko leidžianti Paryžiuje moteris liko ištikima savo plaukų meistrui Lietuvoje.

„Buvau pas plaukų meistrą ir Paryžiuje, bet vis tiek labiausiai myliu savo Jevgenijų (Trafimovą, – red.). Pas jį einu jau kokius šešerius metus – nuo tada, kai trumpai mane nukirpo. Jis mane ne tik pašviesino, bet per šiuos metus drauge dar ir kokius penkis kartus atlikome nedidelius pakeitimus. Pasitikiu juo“, – patikino nuomonės formuotoja.

Tiesa, specialistai dažnai sako, kad šviesintiems plaukams praktiškai nieko negalima daryti: nei dažnai jų garbanoti, nei tiesinti, nei naudotis jokiais karštais įrankiais. D. Kazėnaitė teigė, kad visą tai daryti įmanoma, svarbu naudoti geras apsaugas.

„Aš visada tą darau. Po kiekvieno plovimo naudojuosi karštais įrankiais. Taip, tai tikrai gadina plauką, galiukai byra, tačiau mano plauką nušviesinti ir nieko su juo nedaryti – neįmanoma. Pats plaukas tamsus, tad nušviesinus plaukai liko besipučiantys, porėti. Jeigu nieko nedaryčiau, vaikščiočiau sausais išsipūtusiais galais – kaip liūtas. Svarbiausia naudoti geras priemones ir, jei naudojiesi tais karštais įrankiais, saugoti nuo karščio“, – patarė D. Kazėnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją