Oro drėkintuvas

Namuose skundžiatės sausu oru? Pirma, įsigykite hidrometrą ir išmatuokite drėgmės lygį namuose. Jei jis pakankamai žemas, nepagailėkite pinigų oro drėkintuvui. Naktį pasistatykite jį šali lovos, kad oda gautų kiek įmanoma daugiau drėgmės. Tai ypač svarbu sausesniu oru arba žiemą, kai patalpos šildomos.

Daugiau vandens

Oda, kuriai trūksta drėgmės, greičiau raukšlėjasi ir praranda tonusą. Jei gersite daug vandens, atrodysite kaip sultinga vynuogė. Negersite? Būsite kaip sudžiūvusi ir susiraukšlėjusi razina.

Daugiau žuvies ir šviežių produktų

Taip gausite daugiau antioksidantų, kurie apsaugo organizmą nuo laisvųjų radikalų žalos. Be to, gausite didelę dozę omega-3 riebalų rūgščių, kurios padeda sugrąžinti tonusą suglebusiai odai.

Retinolis

Ši iš vitamino A gaunama medžiaga pagreitina ląstelių regeneraciją ir stimuliuoja naujo kolageno gamybą. Kaip tai atsiliepia odai? Ji atrodo lygesnė, vienodos spalvos, stangresnė. Iš pradžių naudokite šią priemonę atsargiai (tik kas antrą dieną arba atskieskite drėkinančiu kremu), kad oda nesusierzintų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)