Portalas „Glamour“ pakalbino geriausius manikiūro specialistus, kurie atskleidė 11 šios žiemos tendencijų, kurias būtina žinoti.

Spindesys

Šiemet reikėtų pamiršti matinius lakus ir pasisveikinti su blizgiais, spindinčiais, veidrodį primenančiais nagais, kurie bus puošiami sodriomis spalvomis. Garsenybių nagų dailininkė Angel My Linh prognozuoja, kad tai bus labai populiaru.


Tamsus, išskirtinis dizainas

Išpopuliarėjęs aštrus, tamsus makiažas persikėlė ir ant nagų – vis dažniau galima matyti gotikinį manikiūrą, kai pasitelkiamos tamsios spalvos, išskirtinė dailė.


Raudona

Turbūt nebėra tokių, kurie nebūtų girdėję, kad šį sezoną valdo raudona spalva. Ji persikelia ir ant nagų. Visgi yra daugybė atspalvių, kuriuos galima naudoti.

„Šią žiemą labai populiarūs bus tamsiai raudoni, rausvi ir vyšniniai atspalviai. Neabejotinai jaučiu, kad tai suteikia pakylėtą, prašmatnų įvaizdį, kurį visi mėgsta“, – patvirtina nagų meistrė Julia Diogo.


Blizgesys

Jei kada nors ir buvo tinkamas metas blizgučiams, tai žiemą, kai mums reikia papildomo žvilgesio.

„Artėjant vakarėlių sezonui, nėra nieko įdomiau, kaip pridėti šiek tiek blizgesio, o mano mėgstamiausias būdas tai padaryti – šiek tiek blizgesio įtraukti į manikiūrą. Jį mėgstu pridėti subtiliai: pavyzdžiui, darant prancūzišką manikiūrą, taip nulakuoti nagų galiukus“, – aiškina specialistė Iram Shelton.


Ruda

Matėme, kaip rudenį išpopuliarėjo latės, mokos spalvos nagai, o žiemą jie niekur nedingo.

„Dabar prasideda šokolado ir kavos era, – sako garsenybių nagų meistrė Michelle Humphrey. – Šį rudenį mano klientai labai pamėgo rudus nagus. Šis atspalvis atrodo brangus ir prašmatnus.

Būtinai pasirinkite spalvą, kuri geriausiai tinka jūsų odos atspalviui. Vėsesnės rudos spalvos turi daugiau mėlyno/pilko atspalvio ir paprastai tinka vėsiems odos tonams. Šiltesnės rudos spalvos atrodys šiltesnės, jose daugiau raudonos spalvos, jos yra universalesnės, tad puikiai tinka šiltesniems odos tonams.“


Aksomas

Žiemos tekstūros, įkvėptos mūsų mėgstamiausių šio laikotarpio gėrimų, taip pat yra labai populiarios, o pagrindinė iš jų – aksomas. Švelnūs iliuziniai nagai yra jaukūs, puošnūs.


Įneškite spalvų

Nemėgstate kiekvieną žiemą lakuoti nagų tomis pačiomis spalvomis? Paįvairinkite kuo nors netikėtų.

„Žiemą vis dar vyrauja ryškios spalvos. Jei jūsų garderobas yra subtilesnis, aksesuarai yra puikus būdas įnešti daugiau džiaugsmo į savo stilių. Man nagai yra aksesuaras. Drąsiai naudokite spalvas lakuodami nagus. Jei norite laikytis tendencijų, šiuo metu madingi rausvi ir mėlyni atspalviai“, – išskiria Iram.


Pasitelkite purkštuvo techniką

Tokie nagai sulaukia vis daugiau gerbėjų tarp tų, kurie ieško kažko meniškesnio. Nagai yra lakuojami taip, tarsi būtų apipurkšti dažais. Tai yra panašus stilius į jau anksčiau populiaria buvusią „ombre“ techniką.


Trumpi nagai

Migdolo formos nagai vis dar populiarūs, tačiau ekspertai sutinka, kad trumpi nagai išgyvena populiarumo laikotarpį.

„Prognozuoju, jog žiemą mano klientės grįš prie trumpų kvadratinių arba suapvalintais kampais nagų“, – sako Harieta.

„Šią žiemą trumpi nagai yra madingi, – pritaria Michelle. – Daugelis mano klienčių žiemai renkasi trumpus manikiūrus.“


3D nagai

Jei norite pakilti į aukštesnį lygį, tiesiogine to žodžio prasme, turite rinktis 3D nagus.

„Maksimalistiniai nagai tapo nauja norma, – kalba Michelle. – Per daugelį metų nagų technologija labai patobulėjo – per savo karjerą mačiau didžiulius produktų pokyčius. Nagų meistrams tapo daug lengviau kurti beprotiškos skulptūros nagus, nes produktai, kurie veikia kaip želė ar glaistas, leidžia juos formuoti ir lipdyti, todėl dabar galimybės yra neribotos.“


Raganiški

Raganiški nagai tapo atskira subtendencija, kuri yra baisi, rafinuota ir stulbinanti vienu metu. Matėme juodų dagčių galiukų, mistinių žvaigždžių ir mėnulių, įkomponuotų į manikiūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją