Purškiamas lakas. „Purškimo įrankiai nagų industrijoje buvo naudojami dešimtmečiais, bet pamažu išnyko, – sakė nagų menininkė Hemi Park. – Kai socialinėje žiniasklaidoje pradėjo plisti nagai su auromis, mes vėl griebsimės aerografų ir bandysime kurti tobulai persiliejančius rausvus nagų akcentus“.

Prancūziški nagų galiukai. Per Niujorko mados savaitę pristatant 2023 metų pavasario – vasaros kolekcijas, prancūziško manikiūro galiukai karaliavo ant „Alice + Olivia“, „Tommy Hilfiger“, „Sandy Liang“ ir „Peter Do“ podiumų. Pradedant nesenstančiais baltais galiukais ir baigiant vaivorykštės spalvomis, šis stilius įrodė, kad neišnyks ir naujaisiais metais.

Glaistyta spurga / chromuoti nagai. Nuo tada, kai Hailey Bieber ant 2022 metų „Met Gala“ renginio laiptų pademonstravo glaistytos spurgos nagus, manikiūro meistrai sulaukia daugybės prašymų padaryti chromuotus nagus.

Minimalūs išskirtiniai akcentai. Blake Lively ir Lindsey Lohan manikiūrą daranti Elle Gerstein teigė, kad 2023 metais bus madingas „švarus“ ir „minimalus“ dekoro dizainas. Kurdama šį supaprastintą stilių, E. Gerstein ant „dailiai struktūruoto manikiūro“ uždėjo subtilius aukso žvynelius ir pademonstravo, kad šūkis „mažiau yra daugiau“ vis dar yra teisingas.

Minimalistinis dizainas. Matėme, kaip 2022 metais Rihanna ir Dua Lipa rinkosi santūresnį įvaizdį, todėl nieko keista, kad juodai baltos spalvos mada toliau veršis ant mūsų nagų.

Manikiūras

Pieniški tonai. Girdėjote? Pienas – tai naujoji kūno spalva, ir tokį manikiūrą labai lengva pasidaryti pačioms.

Barbiškos spalvos. 2023 metais pasirodys Gretos Gerwig filmas apie Barbę, kuriame vaidins Margot Robbie ir Ryanas Goslingas, todėl galime lažintis, kad barbiška rožinė spalva lydės mus ir naujaisiais metais.

„Pantone“ 2023 metų spalva „Viva Magenta“. Ne paslaptis, kad „Pantone“ paskelbus naują metų spalvą, šis atspalvis staiga pradeda figūruoti VISUR.

Manikiūras

Aksomo sluoksniavimas. „Man patinka ši tendencija, nes ji iš tiesų atspindi judėjimą. Mes daugiau nebesilaikome vienos dimensijos, – sakė E. Gerstein. – Mes ketiname išplėtoti [manikiūrą], pridėdami akmenukų, folijos ir tekstūrinių blizgučių, kad aksominiams nagams suteiktume papildomą dimensiją“.

Vintažiniai motyvai. 2023 metais prasidės naujas serialo „Bridgerton“ sezonas, o tai reiškia, kad į madą grįš Regentystės laikų (1811 – 1820 m.) stilius. Dailūs, vintažiniai rožių žiedai yra geriausias pasirinkimas.

Trimatis dizainas. Kuo drąsiau ir ryškiau atspindėsite šią tendenciją, tuo bus geriau. 2023 metais ant nagų turės būti LABAI DAUG papuošimų, tekstūros, grandinėlių, vinučių ir brangakmenių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją